ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Υπάρχουν τεμπέληδες στην ΕΡΤ των 2.313 εργαζομένων;

Ο Λάμπης Ταγματάρχης και το πρόβλημα με την αξιοποίηση του προσωπικού

 Η ΕΡΤ έχει 2.313 άτομα. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι σωστά κατανεμημένα και ότι λείπουν κρίσιμες ειδικότητες. Εχεις υπερωκεάνιο και δεν υπάρχει ο άνθρωπος να πετάξει τον κάβο. Δεν έχουμε για παράδειγμα ανθρώπους να χειρίζονται γεννήτριες χαρακτήρων, δεν υπάρχουν κομμώτριες, μακιγιέζ και δεν μπορώ να πάρω κιόλας. Εκλεισα μια συμφωνία με τον μήνα με ένα κομμωτήριο και με βρίζουν. Πρέπει καθένας να μπει στη θέση του, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να αξιοποιηθούν, δεν είναι τεμπέληδες ή χαραμοφάηδες, θέλουν να προσφέρουν. Γι’ αυτά αναζητούμε λύσεις.
 (...) Οποιος πέρασε από την ΕΡΤ την αγάπησε. Είναι μια ερωμένη, μια ιστορία που δεν τελειώνει.Οποιος έχει περάσει από αυτήν την εταιρεία, όσο και να κλαίγεται και να μιζεριάζει, την αγαπάει γιατί παίρνει μεγάλη χαρά ακόμα και από ασήμαντα πράγματα.
Παίρνεις βέβαια και μεγάλες λύπες, σε καταγγέλλουν με μεγάλη ευκολία. Υπάρχει επάγγελμα.. «βρίζω, θάβω την ΕΡΤ». Εχουν ζήσει με αυτή τη δουλειά, επί χρόνια, πολλοί. Δεν λέω ότι το κάνουν πάντα άδικα. Πολλές φορές έχουν δίκιο γιατί είναι τόσο μεγάλη που δεν ελέγχεται εύκολα. Πρέπει να τα διαχειρίζεσαι με γενναιοδωρία, συνεχή επαφή, διαρκή συζήτηση ώστε να μην επαναλαμβάνονται λάθη.
( απόσπασμα από τη συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη, στην ΕφΣυν και στους Δ. Κανελλόπουλο και Σωτ. Μανιάτη)