ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Tο ΤIME κάθε εβδομάδα με τα Παραπολιτικά

Συνεργασία με το αμερικάνικο περιοδικό ΤΙΜΕ ξεκινά από αυτή την εβδομάδα η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα του περιοδικού θα φιλοξενούνται σε ειδικό ένθετο της εφημερίδας.
Η ανακοίνωση του περιοδικού ΤΙΜΕ για την έναρξη της συνεργασίας με την εφημερίδα του Γιάννη Κουρτάκη, έχει ως εξής:
«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με το περιοδικό ΤΙΜΕ. Το πρώτο εβδομαδιαίο περιοδικό των ΗΠΑ, που γράφει ιστορία από την πρώτη ημέρα της έκδοσής του, το 1923 στη Νέα Υόρκη, παραμένει σταθερά μία από τις πλέον έγκυρες και αξιόπιστες πηγές ειδήσεων παγκοσμίως.
Το ΤΙΜΕ καταγράφει τα γεγονότα που διαμορφώνουν τη ζωή μας μέσα από την κριτική δημοσιογραφία, τη σύγχρονη γραφή και την εξαιρετική φωτογραφία συνεργατών με ισχυρές..  υπογραφές. Καθημερινά, 60 εκατομμύρια άνθρωποι διαβάζουν το TIME online, σε tablets και σε έντυπη μορφή.
Στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, κάθε εβδομάδα, θα επιλέγουμε και θα φιλοξενούμε τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα του ΤΙΜΕ σε ένα ειδικό ένθετο, για όλους τους Έλληνες αναγνώστες».