ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Γκρίνιες στον Ψυχάρη για τον διευθυντή των «Νέων»

Μέχρι κι ο Βενιζέλος ενοχλήθηκε...

Μπορεί ανέκαθεν ο Ευάγγελος Βενιζέλος να διατηρούσε προνομιακές σχέσεις με τον ΔΟΛ – ειδικά τα τελευταία χρόνια μετά την ανάληψη της διεύθυνσης των ΝΕΩΝ από τον Χρήστο Μεμή με τον οποίο διατηρεί άριστη σχέση, με αποτέλεσμα η καθημερινή του συγκροτήματος να είχε εξελιχθεί σε… fanzin του προέδρου του ΠΑΣΟΚ… Η ανάληψη της διεύθυνσης των ΝΕΩΝ όμως, από τον Δημήτρη Μητρόπουλο άλλαξε τους συσχετισμούς, αφού.. εκείνος είναι γνωστό ότι «συμπαθεί» περισσότερο την Ηρώδου Αττικού από τη Χαριλάου Τρικούπη!
Έτσι το βάρος της προβολής των ΝΕΩΝ έχει πέσει πλέον προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά γεγονός που όπως είναι φυσικό έχει ενοχλήσει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης που σε αυτή την κρίσιμη φάση για τον ίδιο και το κόμμα του βλέπει να μειώνεται η επικοινωνιακή του επιρροή.
Μαθαίνουμε ότι αυτή η στροφή έχει προκαλέσει και δυσαρέσκεια εντός του ΔΟΛ από όσους θεωρούν ότι κακώς υπήρξε αυτή η αλλαγή στην ηγεσία των ΝΕΩΝ. Έτσι υπάρχει γκρίνια και για την πολιτική γραμμή και τη συνολική θεματολογία ακόμη και το lay out των ΝΕΩΝ υπό τη νέα διεύθυνση, γκρίνια που διοχετεύεται με διαφόρους τρόπους προς τον Σταύρο Ψυχάρη ο οποίος προς το παρόν τουλάχιστον, δεν φαίνεται να τα λαμβάνει υπόψη του!
  - από το enimerosi24