ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Όπως πάνε, θα κλείσουν μόνοι τους τη ΝΕΡΙΤ...

Σε κάθε πέντε άτομα κι ένας διευθυντής!

Σαν τα ποντίκια πηδάνε από το βαπόρι της ΝΕΡΙΤ ημέτεροι, κουμπάροι και εργολάβοι. Κάποιους αγγίζει ήδη η εισαγγελική έρευνα για τον διαγωνισμό μαϊμού ,τις αναθέσεις και το πλιάτσικο με δικαιώματα μεταδόσεων και ακίνητα.
Στο δρόμο που χάραξε ο Προκοπάκης συνεδριάζει η διοίκηση στην παράγκα της κυβερνητικής ενημέρωσης, όπουμοιράζονται κουστούμια σε καμιά εκατοστή διευθυντές με το οργανόγραμμα Μακρυδημήτρη, με το οποίο διαφωνούν ακόμη και δικοί του.
Είναι τέτοιος ο συνωστισμός και τόσα τα γραμμάτια του Μαξίμου, που σε κάθε πέντε άτομα υπάρχει και ένας διευθυντής με το πακέτο του.
Φαίνεται πως ο Μουρούτης θέλει να προλάβει στη στροφή την Βούλτεψη και το οργανόγραμμα προβλέπει ακόμη:..
-ένα μικρό στρατό από ανασυντάκτες, που θα έχουν αρμοδιότητα να ξαναγράφουν πληροφορίες και κείμενα, στο ύφος που ταιριάζει μόνο στο μνημόνιο.
-διεύθυνση αεράμυνας ή παλλαϊκής άμυνας στο μοτίβο της παλαιάς ΥΕΝΕΔ.
Και μαζί με αυτά «δόγμα» Ευαγγελάτου στο δελτίο, που συμπληρώνεται- στα αθλητικά- με τη συνταγή της περασμένης Κυριακής, από την Μαδρίτη στο Καραϊσκάκη, να έρχεται γάντι σε
ιδιωτικές εταιρίες μεταδόσεων.
 -Ε, να μην πάρει και την εκπομπούλα ο Ρένος...
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων