ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Άννα (Καραμανλή) μην κλαις!

(Σκέψου και την Άρια Αγάτσα)

Η Άννα Καραμανλή μίλησε! ΚΑΙ έκλαψε! ΚΑΙ ένιωσε την αγωνία του κοσμάκη. ΚΑΙ τα έβαλε με κοτζάμ υπουργείο Οικονομικών! «Ξέρετε κύριέ μου, ότι οι πολίτες υποφέρουν; Και ότι αυτά που μας λέτε εδώ δεν θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη;» είπε στον εκπρόσωπο του υπουργείου Οικονομικών που ενημέρωσε τους βουλευτές για τον ΕΝΦΙΑ. Μαζί με όλα αυτά και με το (ιστορικό πια) «πείτε του κυρίου Χαρδούβελη να πάει να απαυτωθεί», η Άννα έκλαψε. Για τους «πολίτες» έκλαψε επειδή (λέει!) ξέρει τι περνούν. Όπως ξέρει ότι γι’ αυτά – τα όσα περνούν – έβαλε και εκείνη το ωραίο δημοσιογραφικό της χεράκι. Ψηφίζοντας ό,τι της φούρνιζαν και της ξεφούρνιζαν.
Ψηφίζοντας, δηλαδή, νόμους και άρθρα που ήταν κατά των πολιτών. Φυσικά και κατά των συναδέλφων της, των δημοσιογράφων και των ανθρώπων του Τύπου γενικώς. Μια μεγάλη μερίδα.. των οποίων την έστειλε στα δόντια του ΕΟΠΥΥ, υπερψηφίζοντας τη μετάταξη κλάδων του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ με νόμο μονομπλόκ που πήγε στη Βουλή ο Στουρνάρας. Δηλαδή πενήντα πράγματα σε ένα άρθρο. «Ή το ψηφίζετε ή πέφτει η κυβέρνηση» ήταν η απειλή. Και η Άννα, όπως πολλοί άλλοι επαναστάτες της μιας ημέρες (την προηγούμενη είχαν καταψηφίσει τη μετάταξη ως χωριστό άρθρο) ΨΗΦΙΣΑΝ!..
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog