ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Αναστάτωση από τις απολύσεις στην Espresso

Στάση εργασίας και για τη μη καταβολή δεδουλευμένων

Αναστάτωση επικρατεί στο εκδοτικό συγκρότημα του Γιάννη Φιλιππάκη (φωτό) που βγάζει μεταξύ άλλων τις εφημερίδες Espresso και Δημοκρατία.
Οι πρόσφατες απολύσεις στην  Espresso και η μη καταβολή των δεδουλευμένων οδήγησαν τους εργαζόμενους στην εφημερίδα και στην ιστοσελίδα «espressonews.gr», μετά και από απόφαση   Ε.Σ.Η.Ε.Α.,  Ε.Π.Η.Ε.Α. και Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α, να κηρύξουν δίωρη στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ. την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014.
Η στάση εργασίας κηρύχθηκε  προκειμένου οι εργαζόμενοι να πραγματοποιήσουν συνέλευση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος) και να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
Θυμίζουμε ότι στην εταιρεία Δημοκρατικός Τύπος μπήκε πρόσφατα και ο επιχειρηματίας και.. μέτοχος του ΟΠΑΠ Δημήτρης Μελισσανίδης χωρίς αυτό να έχει (προς το παρόν) οικονομικό αντίκρυσμα από τη στιγμή που εξακολουθούν οι καθυστερήσεις καταβολής των δεδουλευμένων και η διοίκηση προχωρά και σε  απολύσεις... Εκτός αν για το τελευταίο υπάρχει σχετικό...  αίτημα από το νέο επενδυτή...