ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Πυρ και μανία η Βούλτεψη με Λιάτσο και «αυριανιστές»

Επειδή έγραψαν ότι έχει διορίσει στο δημόσιο τρεις συγγενείς της!

Εξω φρενών με τον Αιμίλιο Λιάτσο είναι η κυβερνητική εκπρόσωπος, με αφορμή τις αποκαλύψεις της κυριακάτικης «Κόντρα news», σύμφωνα με τις οποίες, η Σοφία Βούλτεψη έχει διορίσει στο δημόσιο τρία συγγενικά της πρόσωπα, τον σύζυγό της, την κόρη της και την κουμπάρα της.
Η υπουργός Τύπου μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά» και στην εκπομπή των Γιάννη Παπαγιάννη - Μάρως Κανελλάκη έκανε λόγο για ανυπόστατο, ψευδές και κατασκευασμένο δημοσίευμα με στόχο να πληγεί η κυβέρνηση. «Οι αυριανιστές και οι... τζιχαντιστές θα πληρώσουν», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία βούλτεψη.
Από την πλευρά του ο διευθυντής της κυριακάτικης «Κόντρα news», Αιμίλιος Λιάτσος, υπεραμύνθηκε της εγκυρότητας του δημοσιεύματος, υποστηρίζοντας ότι «τα στοιχεία δεν επιδέχονται αμφισβήτησης», ενώ κάλεσε τη  Βούλτεψη να απαντήσει για ποιο λόγο η κόρη της μετατέθηκε στο υπουργείο Τύπου ως γραμματέας της από το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Επίσης σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο σύζυγός της εκτελούσε χρέη διευθυντή - τοποτηρητή του γραφείου, ενώ απέσπασε και την κουμπάρα της στο υπουργείο, την οποία επίσης προόριζε για διευθύντρια.