ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Π. Μαυράκης νέος πρόεδρος της ΕΤΕΡ

Μεγάλη προσέλευση στη Γενική Συνέλευση της ΕΤΕΡ και ανασυγκρότηση του Διοικητικού της Συμβουλίου

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (Ε.Τ.Ε.Ρ) στο Ε.Κ.Α. Η συμμετοχή των τεχνικών ήταν αυξημένη δείχνοντας έτσι τη συσπείρωση γύρω από την Ένωσή, αλλά και το ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στο χώρο.
Οι εργαζομενοι ενημερώθηκαν από το Δ.Σ. για τα σχετικά της Διαιτητικής Απόφασης του Ο.ΜΕ.Δ. και για το πώς διαμορφώνεται το εργασιακό τοπίο στο χώρο με τη νέα Σ.Σ.Ε. Επίσης εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. να προχωρήσει σε εκκαθάριση του μητρώου της Ένωσης καθώς και στην ενημέρωση των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών για την εφαρμογή και περιφρούρηση της νέας Σ.Σ.Ε.
Στο τέλος της συνέλευσης αναγνώστηκε επιστολή του Δημ. Καμαρινόπουλου μέσω της οποίας..  γνωστοποίησε την απόφασή του να παραιτηθεί από Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε.Ρ. , εξαιτίας της αποχώρησής του από το χώρο των τεχνικών της ραδιοφωνίας, ευχαριστώντας τα μέλη της Ε.Τ.Ε.Ρ. για την συμπόρευσή τους όλα αυτά τα χρόνια.
Η Γενική Συνέλευση προχώρησε στην ανάδειξή του, παμψηφεί, ως Επίτιμο Μέλος της Ε.Τ.Ε.Ρ. ευχαριστώντας τον με αυτόν τον τρόπο για την πολυετή προσφορά του στην Ένωση και αποχαιρετώντας τον ως «φωτεινό φάρο» εξαιρετικής και ανιδιοτελούς προσφοράς και αφοσίωσης στους στόχους ,στα ιδανικά και στις αξίες της ΕΤΕΡ.

Μετά και από αυτό το γεγονός το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας για το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι τη 12η Δεκεμβρίου 2016 διαμορφώνεται και ανασυγκροτείται σε σώμα ως εξής:

 Μαυράκης Παναγιώτης: ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δεσύλλας Γεώργιος: ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Τσουραμάνη Νικολέττα: ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χωριανόπουλος Γεώργιος: ΤΑΜΙΑΣ
Γεωργέα Μαρία:  Β΄ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων)
 Κολλύβας Ιωάννης: Γ΄ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (Υπεύθυνος οργανωτικού)
Σωτήρχος Σωτήριος: Δ΄ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (Υπεύθυνος Κινητοποιήσεων)