ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

O Αυτιάς έπαιρνε 50 χιλιάρικα το μήνα...

...και εμεις ψίχουλα!

Tον συνάδελφό του Γιώργο Αυτιά «καρφώνει» ο Δήμος Βερύκιος που μίλησε στο περιοδικό YOU, για τις κόντρες τους στην τηλεόραση που πολλοί τις είχαν χαρακτηρίσει σικέ χάριν τηλεθέασης.
«Δεν σας κάνει εντύπωση ότι οι τηλεοπτικοί μου διαξιφισμοί με τον Αυτιά πριν επτά χρόνια εξακολουθούν να πουλάνε; Ξέρετε γιατί; Διότι δεν ήταν στημένοι!» είπε ο Βερύκιος και  καυχήθηκε: «Εγώ δεν έχω το ψώνιο της TV. Η τηλεόραση με βρήκε έτοιμο δημοσιογράφο και μάλιστα "ψημένο" στο καμίνι του "Ριζοσπάστη".Επομένως όταν βρέθηκα στο πρωινό τηλεοπτικό πλατό με τον Αυτιά ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένος».
Ο Βερύκιος στη συνέντευξή του προχώρησε ακόμη περισσότερο και με ειρωνίες αλλά και περισσή..  δόση ζήλιας, «έδωσε» τον Αυτιά:
«Ήξερα ότι η καρέκλα που καθόμουν δεν είχε κόλλα και ανά πάσα στιγμή θα μπορούσα να την πετάξω. Άλλωστε δεν θα έχανα πολλά, μόλις 1.500 ευρώ το μήνα! Ψίχουλα, δηλαδή, μπροστά στις 50.000 ευρώ που έπαιρναν τότε οι εκπομπάρχες επιπέδου Αυτιά»...