ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ούτε βήμα πίσω στον υπόκοσμο της Ζούγκλας

Ο Σακελλαρίδης αντεπιτίθεται κατα του «εκβιαστή δημοσιογράφου»

«Δεν θα κάνουμε το παραμικρό βήμα πίσω για κανέναν λόγο, πόσο μάλλον δε απέναντι στον υπόκοσμο της ζούγκλας».
Aυτό αναφέρει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε συνέντευξή τυ στην Εφημερίδα των Συντακτών μετά τα δημοσιεύματα στη Ζούγκλα για βίντεο με προσωπικές του στιγμές - (ο Σακελλαρίδης είχε καταγγείλει μέσω fb πολιτικό εκβιασμό εν μέσω εκλογών από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο)
«Ο εκβιασμός ήταν πολιτικός, γιατί έγινε ανάμεσα στις δύο Κυριακές των εκλογών και απευθύνθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιώντας εμένα. Ο συγκεκριμένος "δημοσιογράφος", με τις συνηθισμένες..
πρακτικές του, θεώρησε ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους του, εκβιάζοντας τόσο εμένα όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Αθηναίων και συμπληρώνει: «Βασικό στοιχείο όμως για να πετύχει ένας εκβιασμός είναι να προκαλεί φόβο. Όταν δεν προκαλεί φόβο, ο εκβιαστής ξεδοντιάζεται. Και αυτό έγινε. Δεν θα κάνουμε ούτε το παραμικρό βήμα πίσω για κανένα λόγο, πόσο δε μάλλον απέναντι στον υπόκοσμο της ζούγκλας. Και θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν και ηθικά και πολιτικά, απομονώνοντας εκκωφαντικά τον εκβιαστή».
 Σχετικά με τη στήριξή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σακελλαρίδης ξεκαθάρισε: «Από την πρώτη στιγμή η ηγεσία και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο πλευρό μου και χειριστήκαμε από κοινού αυτή την κατάσταση. Και δεν μπορώ να μην τους ευχαριστήσω για αυτό. Το τέλος αυτού του τύπου της δημοσιογραφίας είναι ζήτημα δημοκρατίας και αφορά κατά τη γνώμη μου πρωτίστως την κοινωνία και τους πολίτες και δευτερευόντως τα κόμματα».