ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

Οι αταίριαστοι του ΣΚΑΙ και το ανέκδοτο της «συνεργασίας» με τη Δρούζα

Η Άννα Δρούζα με κείμενο της στο προσωπικό της σάιτ εξηγεί, εμφανώς συγχυσμένη, τους λόγους για τους οποίους σταμάτησε τη συνεργασία της με τον Σκάι. Μάλιστα η τηλεπαρουσιαστρια της «φραπελιάς», ανέφερε πως αυτή έθεσε στη διοίκηση του σταθμού θέμα αποχώρησής της για λόγους αξιοπρέπειας καθώς από την πρώτη εκπομπή κατάλαβε ότι υπήρχαν σοβαρές αποστάσεις με τον ΣΚΑΙ ως προς τη φιλοσοφία της εκπομπής.
Βέβαια η πολυδιαφημισμένη «συνεργασία» της Δρούζα με τον ΣΚΑΙ θα καταγραφεί ως ανέκδοτο στην... ιστορία της τηλεόρασης, καθώς δεν κράτησε ούτε μια εβδομάδα.
Ιδού τι αναφέρει η Δρούζα:
«Σε καμιά τηλεοπτική πραγματικότητα μιας καθημερινής εκπομπής, σε έναν σταθμό που η συνολική.. του τηλεθέαση ειναι μονοψήφια, δεν ευσταθεί η δικαιολογία οτι κόβεται η εκπομπή με δείγματα τριών ημερών τηλεθέασης. Και ο πιο αφελής αναγνώστης του διαδικτύου καταλαβαίνει οτι κάποιοι άλλοι λόγοι οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας μου με τον Σκάι. Οι ιθύνοντες του σταθμού γνωρίζουν οτι την Τρίτη μετά την πρώτη εκπομπή μου έθεσα προφορικά θέμα αποχώρησης.
Η επιστροφή μου στην τηλεόραση συνδυάστηκε με ένα συγκεκριμένο τύπο εκπομπής που πρότεινα και ο σταθμός είχε αποδεχθεί. Δυστυχώς, από την πρώτη εκπομπή στον αέρα κατάλαβα ότι υπήρχαν σοβαρές αποστάσεις ανάμεσα μας ως προς τη φιλοσοφία της εκπομπής.
Ευχαριστώ ειλικρινά το σταθμό και όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν και με εμπιστεύθηκαν. Κρατάω πάντα ακόμα και στις πιο σύντομες συνεργασίες μου τα καλά.
Το τέλος αυτής της συνεργασίας εχει απόλυτη σχέση με τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας μου έτσι οπως εγώ την εννοώ και την εκφράζω στο διαδικτυακό «Μπορώ» που χιλιάδες άνθρωποι εμπιστεύονται καθημερινά, πιστεύω ότι σε μια εποχή βασανιστική λόγω της κρίσης που περνάμε, χρειάζεται να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε ότι είμαστε χρήσιμοι για τους άλλους».