ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Η χαμένη αξιοπιστία των ΜΜΕ και ο Καψής που πήγαινε γυρεύοντας

Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται τα ΜΜΕ. Αυτό προκύπτει από τις τάσεις της εταιρείας ΜRB για την αξιοπιστία των θεσμών. Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο, παρουσιάζει την εμπιστοσύνη των πολιτών σε 22 θεσμούς, μεταξύ των οποίων τα ΜΜΕ (Τύπος και τηλεόραση)
Στη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στην εκπομπή "στον ενικό" του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star, τα ΜΜΕ βρίσκονται πολύ χαμηλά, στη 15η και 16η θέση σε επίπεδο εμπιστοσύνης. Συγκεκριμένα ο Τύπος έχει ποσοστό 18,6% ενώ η τηλεόραση 17,2% .
Στην ιδια εκπομπή που είχε ως θέμα «Τα ΜΜΕ και ο ρόλος των δημοσιογράφων στην εποχή του μνημονίου» παρέστη κι ο υφυπουργός Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής που ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση καθώς σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι καλεσμένοι δημοσιογράφοι (Φίλης, Ακριβοπούλου,.. 
Κουίκ, Στάθης, Λυγερός κ.α) έπεσαν να τον «φάνε»... Πήγαινε όμως κι αυτός γυρεύοντας...
Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους είχαν υπάρξει -και κάποιοι είναι ακόμη- διευθυντές στα συστημικά (διαπλεκόμενα) Μέσα που πλέον δεν εμπιστευονται οι πολίτες. Αυτό τα λέει όλα.