ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Τεχνοκράτης στη θέση του Νίκου Σίμου στην ΕΡΤ

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Σίμου από την ΕΡΤ (για την οποία εξέφρασαν έντονο εκνευρισμό τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όσο και ο πρωθυπουργός), ακούγεται όλο και περισσότερο στους κυβερνητικούς κύκλους ότι μας τελείωσε το στόρι με τους δημοσιογράφους σε θέση διευθύνοντος συμβούλου.
Ο Αιμίλιος Λιάτσος, πάντως, του οποίου το όνομα ακούστηκε για τη συγκεκριμένη θέση, δηλώνει ότι αισθάνεται μια χαρά στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης και δεν προτίθεται να μετακινηθεί.
«Θα πάμε για τεχνοκράτη αυτή τη φορά», λένε στην κυβέρνηση κι ελπίζουν ότι ένας άνθρωπος ξένος προς τις ίντριγκες της τέταρτης εξουσίας θα καταφέρει να βάλει τάξη στην Αγία Παρασκευή (μεγάλη..
η χάρη της!) Ενδιαφέρον ακούγεται, αν και είναι πιο πιθανό να συμβεί το αντίστροφο. Εχουν γνώση, άλλωστε, οι κάθε λογής φύλακες που κατέστησαν διάτρητο το μαγαζί εδώ και πολλές δεκαετίες...

 - Διαβάστε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ του Χρήστου Ξανθάκη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία υπό τον τίτλο «Το μΕΡΤικό μου στη ζημιά»