ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Καλό ταξίδι Αγγελική

Σε ηλικία 51 ετών πέθανε από ανακοπή καρδιάς η δημοσιογράφος Αγγελική Τζιρμάκη.
Η Αγγελική Τζιρμάκη, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 και μετά από σπουδές σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική καριέρα της το 1982 στην εφημερίδα «Αθλητική Ηχώ», δίπλα σε καταξιωμένους αθλητικούς δημοσιογράφους που τις εμφύσησαν το πάθος για το αθλητικό ρεπορτάζ, το οποίο δεν εγκατέλειψε ποτέ στην επαγγελματική της πορεία.
Τον Αύγουστο του 1991 μεταπήδησε στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ» όπου παρέμεινε μέχρι το 2003. Είχε εργαστεί επίσης στην εφημερίδα «Ελεύθερη Γνώμη» και στις δύο εκδόσεις της καθώς και σε πολλά γραφεία τύπου μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Την περίοδο 2003-2004 συνεργάστηκε με το Αθηναϊκό..
Πρακτορείο Ειδήσεων στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων. Ήταν μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών από το 1990.
Η Αγγελική Τζιρμάκη ήταν ιδιαίτερα γλυκός και σεμνός άνθρωπος και αφήνει τις πιο ζεστές αναμνήσεις σε όσους την γνώρισαν.
Τα Διοικητικά Συμβούλια του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ συλλυπούνται τους οικείους της και αποχαιρετούν την άξια συνάδελφο που με εντιμότητα, επάρκεια και συνέπεια υπηρέτησε τη δημοσιογραφία.
Η κηδεία της Αγγελικής Τζιρμάκη θα γίνει σήμερα Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 στις 15.30’ στο Νεκροταφείο Βύρωνα.