ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Γιατί ο Γερμανός φίλος του Ψυχάρη διαψεύδει τα περί συμμετοχής του στον ΔΟΛ

«Δεν υφίσταται οποιαδήποτε μετοχική συμμετοχή του Ομίλου στον ΔΟΛ (είτε μέσω του μετόχου, είτε μέσω των εταιριών του) και δεν προτίθεται να προβεί σε καμία σχετική κίνηση στο μέλλον, όχι μόνο στο ΔΟΛ αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο Όμιλο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς τέτοιες κινήσεις δεν έχουν καμία σχέση με την επιχειρηματική στρατηγική του Ομίλου Π. Γερμανού».
Αυτά ανακοινώνει ο όμιλος Πάνου Γερμανού διαψεύδοντας το ότι ο γνωστός επιχειρηματίας (και στενός φίλος του Σταύρου Ψυχάρη) αποκτά στρατηγική συμμετοχή στον ΔΟΛ. Προφανώς ο (έξυπνος) επιχειρηματίας δεν θέλει να εμπλακεί το..
όνομά του σε οποιοδήποτε ντιλ καθώς αυτή την εποχή έχει πολλές εκκρεμότητες -πάσης φύσεως. Βέβαια το δημοσίευμα στο διαδίκτυο έκανε λόγο για τελειωμένη συμφωνία που την επισφράγισε η ανάληψη της θέσης του επιχειρησιακού διευθυντή στην Μιχαλακοπούλου από τον Βαγγέλη Μαρτιγόπουλο. Γι΄αυτό κι ο Γερμανός έσπευσε να προβεί σε διάψευση.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, του Sofokleousin.gr, ο Πάνος Γερμανός αποκτά το πακέτο μετοχών που κατείχε μέχρι πρότινος ο Βίκτωρ Ρέστης. Άγνωστο παραμένει ακόμα αν ο Σταύρος Ψυχάρης θα εμμείνει στη δημόσια πρόταση για έξοδο του ΔΟΛ από το ΧΑ, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση ο Π. Γερμανός θα αποκτήσει τις μετοχές μετά την έξοδο της εταιρίας.

- Διαβάστε:  Τα μυστήρια της Μιχαλακοπούλου: ο «Βαγγέλης», ο Γερμανός φίλος (του Ψυχάρη) και ο Μιχ. Χριστοφοράκος