ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Επιστολή Φαήλου Κρανιδιώτη στο UNFOLLOW για τον πελάτη του, Δ. Μελισσανίδη

Επιστολή στον δημοσιογράφο Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, υπεύθυνο έκδοσης του UNFOLLOW, έστειλε ο Φαήλος Κρανιδιώτης σχετικά με το ρεπορτάζ για το λαθρεμπόριο πετρελαίου που δημοσιεύει το περιοδικό και τις απειλές που δέχτηκε ο συντάκτης του ρεπορτάζ.
Στην επιστολή ο Φαήλος Κρανιδιώτης, όχι σαν αρθρογράφος αλλά ως πληρεξούσιος δικηγόρος του επιχειρηματία Δημήτρη Μεσσαλινίδη, κατ’ εντολήν του πελάτη του, δηλώνει πως ο επιχειρηματίας «ουδέποτε επικοινώνησε με οποιονδήποτε συντάκτη ή άλλον συνεργάτη» του UNFOLLOW.
Το περιοδικό, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, «υποδέχεται με ενδιαφέρον την επιστολή του κ. Κρανιδιώτη και αναμένει εναγωνίως τις ενέργειές του, ώστε να καταδειχθεί -σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται- ποιος αντιποιήθηκε την ταυτότητα του πελάτη του και μάλιστα από αριθμό τηλεφώνου καταχωρημένο στην Aegean Oil».
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επιστολής του Φαήλου Κρανιδιώτη στο UNFOLLOW, για τον πελάτη του, Δ. Μελισσανίδη:..
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΑΗΛΟΥ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ
Σκούφου 12, Πλάκα – Αθήνα, 10557, 2103252016
Αθήνα, 4/2/2013
Προς: κ. Ελευθέριο Χαραλαμπόπουλο, υπεύθυνο έκδοσης του μηνιαίου περιοδικού “UNFOLLOW”.
Κατ’ εντολήν του πελάτη μου, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη σας δηλώ τα κάτωθι:
Μετά από δημοσιεύματα βαρύτατα συκοφαντικού περιεχόμενου σε βάρος του προσώπου του, στο τεύχος σας Φεβρουαρίου 2013, δημοσιεύσατε επίσης στην ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού σας το Σάββατο στις 2 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 22:15, άρθρο με τίτλο «Απειλές εναντίον του UNFOLLOW από συστηθέντα ως Δ. Μελισσανίδη» .
Ο κ. Δ. Μελισσανίδης σας δηλώνει πως ουδέποτε επικοινώνησε με οποιονδήποτε συντάκτη ή άλλον συνεργάτη σας.
Οφείλετε δε να δημοσιεύσετε την παρούσα απάντηση του στην ηλεκτρονική σας σελίδα και να διαγράψετε τα υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια που ακολουθούν την ανάρτηση σας. Κατά τα λοιπά επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος του.
Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης