ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Οικογενειακό συμβούλιο στου Μπόμπολα για το μέλλον του «Πήγασου»

Δεν είναι λίγοι οι δημοσιογράφοι του «Εθνους» που πνέουν μένεα εναντίον της ΕΣΗΕΑ, θεωρώντας ότι η απεργιακή κινητοποίηση σε όλο τον «Πήγασο» δεν στρεφόταν εναντίον των απολύσεων αλλά ήταν προσωπική επίθεση εναντίον του Φώτη Μπόμπολα.
«Δεν ανήκουν καν στην ίδια εταιρεία οι δύο εφημερίδες», λένε, προσθέτοντας: «Αν είναι έτσι, κάθε φορά που κηρύσσει απεργία στον ΣΚΑΪ η ΕΣΗΕΑ, θα πρέπει να κηρύσσει απεργία και στην "Καθημερινή"».
Το χάσμα των δύο πλευρών δεν μοιάζει εύκολο να γεφυρωθεί, ιδίως μετά τη.. δήλωση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ για «μήνυμα SOS από τρομαγμένους συναδέλφους».
Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε ότι η «Ημερησία» είχε ξανακλείσει και ξανανοίξει τον Ιούνιο του 2011 με αφορμή την απόλυση της Πόπης Χριστοδουλίδου και ότι οι τελικές αποφάσεις στον όμιλο παίρνονται πάντοτε κατόπιν οικογενειακού συμβουλίου.
Ειδικά για την υπόθεση της Ημερησίας και γενικά για το το μέλλον των μιντιακών επιχειρήσεων της οικογένειας Μπόμπολα, την προοπτική των συγχωνεύσεων και την πιθανότητα πώλησης μέρους ή του συνόλου του Πήγασου, πραγματοποιήθηκε κλειστή οικογενειακή μάζωξη (ο κύριος Γιώργος και τα παιδιά του Φώτης, Λεωνίδας και Μαρία) την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, παρόντος και του έμπιστου προέδρου του Ακτορα, Δ. Κούτρα.

- Μέσα & media του Χρ. Ξανθάκη / Κ.Ε.
- zoornalistas