ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Τρέχει και δεν φτάνει ο Μπόμπολας - Μπούμερανγκ το δημοσίευμα κατά της ΕΣΗΕΑ και του προέδρου της

Μπαράζ ανακοινώσεων αποδοκιμασίας για το απαράδεκτο και κακόβουλο άρθρο

Μπούμερανγκ γύρισε στον Μπόμπολα το δισέλιδο «ρεπορτάζ» του Εθνους της περασμένης Κυριακής που στρεφόταν εναντίον της ΕΣΗΕΑ, του προέδρου της και της Εφημερίδας των Συντακτών. Το δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Οι επιλεκτικές ευαισθησίες της ΕΣΗΕΑ» ξεσήκωσε τέτοιες αντιδράσεις με μπαράζ ανακοινώσεων αποδοκιμασίας και καταδίκης, που το αφεντικό του Πήγασου (και οι συν αυτώ) πρέπει να το έχουν μετανιώσει διπλά. Bέβαια όλη αυτή η ιστορία αδικεί πολλούς από τους εργαζόμενους στο ΕΘΝΟΣ και την ίδια την εφημερίδα που τους «παίρνει η μπάλα», χωρίς να φταίνε, για τις επιλογές και τους ανόητους χειρισμούς του εκδότη και των παρατρεχάμενών του.
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών να αποδοκιμάσει το άρθρο του «Έθνους της Κυριακής» 3/2/13, με τον κακόβουλο σχολιασμό..
κατά του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και του Προέδρου της, Δημήτρη Τρίμη, για δήθεν προκατάληψη και επιλεκτική δράση.
Η ΠΟΕΣΥ αποδοκιμάζει την ψευδή και συκοφαντική αναφορά ότι δήθεν «προσφέρει ένα ποσό από τα αποθεματικά της Ένωσης ο πρόεδρος, Δημήτρης Τρίμης, για να ενισχύσει την “Εφημερίδα των Συντακτών”».
Η μοναδική οικονομική ενίσχυση που προσέφεραν η ΕΣΗΕΑ, αλλά και η ΠΟΕΣΥ, ήταν η κάλυψη του κόστους των απεργιακών φύλλων των εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας». Όπως ακριβώς έπραξαν και σε αντίστοιχη έκδοση των εργαζομένων της «Απογευματινής» και του «Ελεύθερου Τύπου».
Οι ανυπόγραφες ανοησίες που χρεώνουν στην ΕΣΗΕΑ την κρίση στον Τύπο, είναι αντιγραφή του μονότονου και κουραστικού εργοδοτικού λόγου.
Η ΠΟΕΣΥ εκφράζει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αλληλεγγύη της στην ΕΣΗΕΑ και στον πρόεδρό της, Δημήτρη Τρίμη.

- διαβάστε:

-O Mωυσής Λίτσης απαντά στο συκοφαντικό δημοσίευμα του Μπόμπολα

-Συκοφαντίες, ψέματα και ανοησίες - Τι καταγγέλλει η Εφημερίδα των Συντακτών και ο Δ. Τρίμης

- Η αλήτικη “δημοσιογραφία” του Μπόμπολα

- Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

- Η ελευθερία τού συνεταιρίζεσθαι

- Τι απαντά η ΕΣΗΕΑ στο κακόβουλο και συκοφαντικό άρθρο του Μπόμπολα

- Ψήφισμα γενικής συνέλευσης των εργαζομενων στην ΕΡΤ