ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Αυτή είναι η καμαριέρα που έστειλε στη φυλακή τον DSK;
Ιδού η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου, μέσα από διάφορα blogs, η οποία φέρεται να δείχνει την καμαριέρα που έγινε αιτία για να αποκαθηλωθεί ο ηγέτης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Σύμφωνα με ορισμένα απ΄όσα γράφονται ονομάζεται Nafissatou Diallo ή Ophelia Famotidina, δεν ήξερε καν ποιός είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν, έχει μια έφηβη κόρη, δούλευε τα τελευταία 3 χρόνια στο Sofitel και το μητρώο της είναι πεντακάθαρο. Μέχρι τώρα πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ότι η φωτογραφία και τα στοιχεία είναι πραγματικά.

Το κατηγορητήριο κατά του Στρος Καν

Και ενώ τα βίντεο και οι φωτογραφίες με τον Ντομινίκ Στρος Καν να δηλώνει αθώος και να ακούει από την αμερικανίδα δικαστή ότι θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι να αποφασίσει, την Παρασκευή, το σώμα των ενόρκων για το τι θα γίνει στη συνέχεια, έρχεται στο φως το πλήρες κατηγορητήριο εναντίον του, με βάση το οποίο μπορεί να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης μέχρι και 25 χρόνια.
Συντάχθηκε από τον ντετέκτιβ Steven Lane, της μονάδας Special Victims Squad του Μανχάταν και περιλαμβάνει τις.. κατηγορίες που απηύθηνε εναντίον του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ η καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel.
H μετάφραση που ακολουθεί είναι ερασιτεχνική και δεν έχει γίνει από νομικό:

"Στις 14 Μαΐου 2011, στις 12:00 μμ μεταξύ της 45ης Οδού Δυτικά και 44ης στην Κομητεία και Πολιτεία της Νέας Υόρκης, ο κατηγορούμενος διέπραξε τα εξής αδικήματα:

1) Κακουργηματική Σεξουαλική Πράξη πρώτου βαθμού

2) Απόπειρα βιασμού πρώτου βαθμού

3) Σεξουαλική κακοποίηση πρώτου βαθμού

4) Παράνομη ομηρία δευτέρου βαθμού

5) Σεξουαλική κακοποίηση τρίτου βαθμού

6) Βίαιη επαφή

Ο εναγόμενος ενεπλάκη σε στοματική σεξουαλική πράξη και πρωκτική σεξουαλική πράξη με άλλο άτομο, με βίαιο εξαναγκασμό.

Ο εναγόμενος αποπειράθηκε να εμπλακεί σε συνουσία με άλλο άτομο με βίαιο εξαναγκασμό.

Ο εναγόμενος υπέβαλε άλλο άτομο σε σεξουαλική επαφή με βίαιο εξαναγκασμό.

Ο εναγόμενος έθεσε σε ομηρία άλλο άτομο.

Ο εναγόμενος υπέβαλε άλλο άτομο σε σεξουαλική επαφή χωρίς τη συγκατάθεση του τελευταίου.

Ο εναγόμενος με πρόθεση και χωρίς νόμιμο σκοπό, ακούμπησε βίαια τα γενετήσια και τα άλλα απόκρυφα μέρη άλλου ατόμου, με σκοπό τον εξευτελισμό και την κακοποίηση του εν λόγω ατόμου και με σκοπό την ικανοποίηση της σεξουαλικής επιθυμίας του εναγομένου.

Τα αδικήματα διεπράχθησαν κάτω από τις ακόλουθες συνθήκες:

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο εναγόμενος έκλεισε την πόρτα στην παραπάνω τοποθεσία και παρεμπόδισε την καταγγέλουσα να φύγει από την παραπάνω τοποθεσία.

Θώπευσε το στήθος της καταγγέλουσας χωρίς τη συγκατάθεσή της, προσπάθησε να της αφαιρέσει το εσώρουχο και βιαίως ακούμπησε την κολπική της περιοχή.

Έφερε βιαίως σε επαφή το πέος του με το στόμα της καταγγέλουσας δύο φορές και ήταν σε θέση να καταφέρει τις παραπάνω πράξεις, χρησιμοποιώντας τη φυσική του υπεροχή."

-Πηγή: topontiki.gr