ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ποιοί ανοίγουν σαμπάνιες στο Φάληρο;

Τέλη Ιουνίου λήγει το συμβόλαιο της Ελληνοφρένειας αλλά ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης θα αποχωρήσουν ένα μήνα νωρίτερα από τον ΣΚΑΪ 100,4 και από το συγκρότημα του Αλαφούζου.
Οι μόνοι βέβαια που θα χαρούν είναι ο Αρης Πορτοσάλτε, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου αλλά και οι Αλαφούζοι που σχεδόν καθημερινά δεν ξέφευγαν από τις σατιρικές -κι όχι μόνο- «υπερβάσεις» των συντελεστών αλλά και από τα επικριτικά σχόλια των ακροατών του ραδιοσταθμού.
Η λύση του συμβολαίου (κοινή συναινέσει όπως λέγεται) έχει γίνει ευρέως γνωστή και ήδη οι fan της Ελληνοφρένειας (με πρώτους από όλους τους ταξιτζήδες) περιμένουν να δουν με ποιο ραδιοσταθμό θα συνεργαστούν οι συντελεστές της εκπομπής ώστε να συντονιστούν ανάλογα κι αυτοί. Μια πιθανή συνεργασία θεωρείται αυτή με τον Real Fm του Νίκου Χατζηνικολάου ο οποίος λέγεται ότι επιθυμεί διακαώς να τους εντάξει στο δυναμικό του σταθμού.
Μικρή είναι η πιθανότητα να «κλείσει» η Ελληνοφρένεια με τον Βήμα 99,5 καθώς όπως ακούγεται οι συντελεστές της εκπομπής θα ήθελαν να αποφύγουν να.. «προσδεθούν» ξανά σε ένα μεγάλο μιντιακό συγκρότημα. Κάποιοι δεν απέκλειαν να τους ακούσουμε στο ραδιόφωνο του Κοντομηνά (Ραδιο 9), ξεχνώντας όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σταθμός από όπου το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει απολύσεις και έχουν διακοπεί πολλές συνεργασίες (Γ. Χατζηδάκης, Χρύσα Μακρή, Ελενα Αρσένη κ.α.)

Υ.Γ: Ο Καλαμούκης έχει κλείσει 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ και ο Μπαρμπαγιάννης 8 χρόνια.