ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ένα «προφητικό» βιβλίο για τον ερωτύλο Ντομινίκ

«Σκανάρει το χώρο για να εντοπίσει το ερωτικό του θήραμα»

Μόλις πριν από λίγες ημέρες η βρετανική εφημερίδα “Telegraph” αναφέρθηκε με άρθρο της σε ένα βιβλίο με τίτλο “Secrets of a Presidential Contender” που κυκλοφόρησε μέσα στο Μάιο και ασχολείται με τις ερωτικές "αδυναμίες" του διευθυντή του ΔΝΤ. Όπως έγραφε η εφημερίδα, το βιβλίο αυτό που υπογράφεται από την "Κασσάνδρα", ψευδώνυμο μάλλον κάποιας στενής συνεργάτιδας του Στρος Kαν, αποκάλυπτε την ροζ πλευρά του κυρίου ΔΝΤ και επισήμαινε ότι ήταν πολύ πιθανό αυτή η "αδυναμία" στον ποδόγυρο να καταστρέψει τις πολιτικές του φιλοδοξίες.
Το βιβλίο υποστηρίζει ότι ο 61χρονος Ντομινίκ, παντρεμένος στον τρίτο γάμο του με την Anne Sinclair διάσημη Γαλλίδα παρουσιάστρια, είχε μια σειρά από εξωσυζυγικές σχέσεις και υπάρχουν φωτογραφίες που τον έχουν "απαθανατίσει" κατά την έξοδο του από ένα περίεργο κλαμπ ανταλλαγής συζύγων. Ο Frédéric Lefebvre, σύμβουλος του Σαρκοζί, καυχιόταν ότι το 2007 είχε δει αυτές τις ακατάλληλες φωτογραφίες του DSK- που μπορούσαν να καταστρέψουν την πολιτική του καριέρα.
Η “Κασσάνδρα” γράφει ότι ο Ντομινίκ είναι πάντα στο κυνήγι των νέων γυναικών. “Είναι ένα άτομο που αποζητά συνεχώς την ερωτική ευχαρίστηση. Όπως όλα τα μεγάλα πολιτικά ζώα, έχει πρόβλημα να ελέγξει τον εαυτό του. Όπου και να πάει το μάτι του “σκανάρει” το χώρο σαν λέιζερ προς αναζήτηση τρυφερών υπάρξεων. Είτε εισέρχεται σε καφέ, είτε σε γραφείο, είτε σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο η μέθοδος είναι η ίδια. Κάνει μια.. μικρή έρευνα, στρέφοντας το κεφάλι του στην αρχή αριστερά, στη συνέχεια προς τα δεξιά ενώ παράλληλα μιλάει”. Η “Κασσάνδρα” γράφει ότι το “σκανάρισμα” διαρκεί μερικά μόνο δευτερόλεπτα, αρκετός χρόνος για να εντοπίσει το “θήραμα”, το οποίο στη συνέχεια βομβαρδίζει με sms, συνήθως με ένα “σε θέλω”.

Σύμφωνα με το βιβλίο ο Σαρκοζί- που κι αυτός έχει μια “αδυναμία” στο ωραίο φύλο- είχε προειδοποιήσει το Στρος Καν , πριν αυτός φύγει για τη Νέα Υόρκη για να αναλάβει τη γενική διεύθυνση στου ΔΝΤ. “Εκεί-του είχε πει ο Νικολά που του είχε "βάλει πλάτες' για να αναλάβει το ΔΝΤ- δεν είναι αστεία τα πράγματα. Η ζωή σου θα είναι κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό. Oi Γάλλοι δεν θα ανεχθούν ένα σκάνδαλο”. Αλλά μέσα σε λίγες εβδομάδες από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Ντομινίκ είχε ήδη κατηγορηθεί για ευνοιοκρατία προς την Piroska Νagy, μια Ουγγαρέζα οικονομολόγο του Ταμείου, με την οποία ανέπτυξε μια σύντομη σχέση. Μάλιστα, ξαφνιασμένος ένας από τους συμβούλους του αναφώνησε “Μα έχετε μόλις ένα μήνα εδώ”. Η ίδια η Νάγκι, τη σχέση της οποίας αποκάλυψε ο σύζυγος της δήλωσε αργότερα, αφού πρώτα είχε ευνοηθεί από τη σχέση "σκαρφαλώνοντας"περίεργα στα κλιμάκια του Ταμείου, “ο άνθρωπος έχει πρόβλημα”. Η γυναίκα του Ντομινικ, μεγαλόψυχη συγχώρεσε αυτό το παραστράτημα, γράφοντας στο blog της ότι τον αγαπάει και πως η σχέση με την Ουγγαρέζα ήταν σχέση της μιας βραδιάς.

Η περίπτωση αυτή δεν είναι βεβαίως η μοναδική. Υπάρχει και η μαρτυρία της συγγραφέως-δημοσιογράφου Tristane Banon, που είπε ότι χρειάστηκε να αντιδράσει με γροθιές και κλωτσιές όταν του ζήτησε συνάντηση για συνέντευξη και την υποδέχτηκε σε ένα δωμάτιο επιπλωμένο με ένα διπλό κρεβάτι και μια τηλεόραση.Της ζήτησε να της κρατάει το χέρι όσο διαρκεί η συνέντευξη και στη συνέχεια το χέρι του ανέβηκε στο μπράτσο ενώ προσπάθησε να ψαχουλέψει κι άλλα πιό δυσπρόσιτα σημεία. Η ίδια προειδοποίησε αργότερα τις γυναίκες να φοράνε μακρυά ρούχα όταν πρόκειται να συναντηθούν με τον Ντομινίκ “για να μην ξυπνήσει το θηρίο”. -πηγή: Lifo.gr