ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Εκτός και η Μαγιάση


Φυλλορροεί η παράταξη «Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία». Τα «δυνατά» ονόματά της Σόμπολος, Μαγιάση, Βλαβιανός βγαίνουν εκτός παιχνιδιού. Ηδη ο κυρ πρόεδρος έχει σπεύσει να δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές ενώ χθες την απόφασή της να μην κατέλθει ως υποψήφια ανακοίνωσε και η Β' αντιπρόεδρος του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, Εννυ Μαγιάση. Την ίδια ώρα ο Γιώργος Βλαβιανός «κοιτάζει» προς τον ΕΔΟΕΑΠ.
Ερχονται δύσκολοι καιροί για τη Δημοσιογραφία...
Η ανακοίνωση της Μαγιάση έχει ως εξής:

«Συνάδελφοι,
Το ήθος, οι αρχές, το αίσθημα της ευθύνης και η αξιοπρέπεια, δεν γνωρίζουν ούτε ιδιότητα, ούτε θέσεις ή αξιώματα. Και όταν η μέχρι σήμερα πορεία σου καθορίζεται βάσει αυτών, οι αποφάσεις σου πρέπει να είναι διαυγείς, όσο δύσκολες κι αν είναι.
Στους δύσκολους και κρίσιμους αυτούς καιρούς, οι μοναδικές μάχες που πρέπει να δίνονται είναι.. αυτές για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας. Μάχες και αγώνες που μπορούν να δοθούν από παντού, με ποικίλους τρόπους και με διαφορετικές μορφές.
Κατόπιν όλων αυτών, σας ενημερώνω-όπως έχω υποχρέωση άλλωστε-πως δεν θα είμαι υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές της ΕΣΗΕΑ που θα γίνουν στις 25 και 26 Μαΐου.
Πέρα από πολιτικές πεποιθήσεις, πέρα από διαφωνίες και τριβές κάθε λογής, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως το Σωματείο μας χρειάζεται ενότητα και κυρίως αγώνα, για να υπερασπίσει τη συνδικαλιστική αλλά και φυσική του οντότητα.
Αυτή την ώρα, επιλέγω τον πιο δύσκολο δρόμο που όμως δεν είναι αδιάβατος.

Σας ευχαριστώ
Έννυ Μαγιάση
Συνάδελφος
Β' αντιπρόεδρος του απερχόμενου
Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ»