ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

By pass από τον Γκλέτσο κατά των διοδίων στην Πελασγία

Ο νέος δήμαρχος Στυλίδας και γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος τόλμησε και με μηχανήματα του δήμου δημιούργησε παράπλευρη δίοδο γκρεμίζοντας τις προστατευτικές μπάρες κοντά στα διόδια Πελασγίας. Ο ίδιος ο Γκλέτσος εποχούμενος της μπουλντόζας του δήμου δεν δίστασε να έλθει σε (λεκτική) σύγκρουση με αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν.
«Το κάνω για τους κατοίκους της ανατολικής Φθιώτιδας, για να μην πληρώνουν καθημερινά διόδια» φέρεται να είπε ο δήμαρχος και εφόρμησε για να γκρεμίσει τα παράπλευρα κιγκλιδώματα δημιουργώντας παράκαμψη χάριν των οδηγών.
Στο μεταξύ χθες με συνθήματα όπως «Οι εθνικοί δρόμοι είναι δημόσια περιουσία - Σπρώξτε τη μπάρα - Μην πληρώνεις κι εσύ!» εκατοντάδες πολίτες, μέλη του κινήματος ενάντια στα διόδια, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και άνοιξαν τις μπάρες τουλάχιστον για δύο ώρες σε πολλούς σταθμούς διοδίων σε ολόκληρη τη χώρα. Η αστυνομία....ήταν παρούσα αλλά δεν αντέδρασε.
Οι συντονιστικές επιτροπές ενάντια στα διόδια θα συνεδριάσουν αύριο στις 11 το πρωί στη Λαμία για να καθορίσουν τη περαιτέρω στάση τους.