ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Απλήρωτοι και διωγμένοι στο Κανάλι 1 του Πειραιά


Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1» του Πειραιά.
Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς-Ολοι Μαζί», Αντώνης Καλογερόγιαννης, απέστειλε επιστολή στο γενικό γραμματέα του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, με την οποία ζητεί τον έλεγχο των οικονομικών στο δημοτικό ραδιόφωνο από το 2006 έως το 2010. Η επιστολή κοινοποιήθηκε στο δήμαρχο και στις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις.
Οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 3,5 μήνες, ενώ τρεις μέρες μετά την Πρωτοχρονιά η διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης ενημέρωσε 20 δημοσιογράφους και ηχολήπτες ότι δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις τους.
Η επίσημη δικαιολογία που εισέπρατταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι είναι ότι ο δήμος δεν είχε χρήματα να τους πληρώσει. Προχθές όμως ο νέος δήμαρχος της πόλης Β. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε το γεγονός απαράδεκτο και δήλωσε ότι με το που θα αποκτήσει το νόμιμο δικαίωμα να κάνει πληρωμές, άμεσα θα εξοφληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων.
Ενα ακόμη αλαλούμ στις πλάτες των εργαζομένων, που κάποιοι από αυτούς είναι χαμηλόμισθοι και με μόνο μία δουλειά...
ΧΡ. ΠΑΠ./ Πολιτικά Παρασκήνια / Ελευθεροτυπία (10-01-2011)