ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Τον τομεάρχη Κεδίκογλου περιμένουν οι 130 εργαζόμενοι της Απογευματινής...


Mε εκπροσώπους των περιφερειακών Μέσων Ενημέρωσης συναντήθηκε λέει ο Σίμος Κεδίκογλου με την ιδιότητα του τομεάρχη Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κεδίκογλου εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στους εκπροσώπους των περιφερειακών ΜΜΕ, καθώς, όπως δήλωσε, προέρχεται και ο ίδιος από την περιφέρεια και γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επαρχιακός Τύπος.
Μήπως ο Κεδίκογλου θα πρέπει να ανασκουμπωθεί και να συμπαρασταθεί αμέριστα και στους 130 απλήρωτους εργαζόμενους της Απογευματινής καθώς έχει περάσει κι αυτός από το ιστορικό φύλλο στο οποίο έβαλε λουκέτο ο εργολάβος-εκδότης Κ. Ι. Σαραντόπουλος; Κι αν δεν ενδιαφερθεί ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ για τους εργαζόμενους που ξεροσταλιάζουν διαμαρτυρόμενοι έξω από το «στρατηγείο» του Σαραντόπουλου στην Φιλοθέη, ποιός θα ενδιαφερθεί; Στο κάτω κάτω όπως λένε η Απογευματινή ήταν αυτή που στήριξε ακόμη και σε δύσκολους καιρούς τη «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη».
Και πολύ μικρή σημασία έχει αν άσχετοι εκδότες και ακόμη πιό άσχετοι διευθυντές έριξαν την εφημερίδα στα βράχια...
Οπως έλεγαν και κάποιοι από τους εργαζόμενους της Φειδίου «τώρα που ανέλαβε και.... τομεάρχης ΜΜΕ ο Κεδίκογλου ας έρθει στην Κηφισίας να συμπαρασταθεί στον αγώνα μας κατά του Σαραντόπουλου...»

Υ.Γ. Το freeapog.blogspot.com γιατί έχει σταματήσει να ενημερώνεται; Δεν θα ήταν καλό να έχει αναρτήσεις σε καθημερινή βάση; Από όσα γνωρίζουμε ο αγώνας για τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις συνεχίζεται. Οπως συνεχίζεται κι ο αγώνας για την επανέκδοση της Απογευματινής.