ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Με Μιχελάκη και Κεδίκογλου θα πορευτεί ο Σαμαράς...



Ανατροπές στην επικοινωνιακή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας από τον Αντώνη Σαμαρά. Με μπροστάρηδες τον Γιάννη Μιχελάκη (νυν διευθυντή του Ελ. Τύπου) ως εκπρόσωπο τύπου , τον Σίμο Κεδίκογλου (νυν βουλευτή και πρώην δημοσιογράφο) ως υπεύθυνο του (νέου) τομέα γαι τα ΜΜΕ και τη Βασιλική Τζότζολα (δικηγόρο και νυν αν. εκπρόσωπο) ως υπεύθυνη διαδικτύου, ο πρόεδρος της ΝΔ αλλάζει τα πάντα και ενισχύει την επικοινωνιακή ομάδα της ΝΔ.
Οι αλλαγές αυτές θεωρούνταν αναγκαίες καθώς όπως λένε πολλοί στη Ρηγίλλης το επικοινωνιακό κομμάτι της ΝΔ του Σαμαρά υστερούσε κατά πολύ από αυτό της εποχής του Κώστα Καραμανλή.
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος (αναλαμβάνει τον τομέα των Εξωτερικών) παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του λένε πως «δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στον σημαντικότατο ρόλο του εν μέσω μιας πολύ δύσκολης συγκυρίας και για το κόμμα αλλά και για την χώρα».
Κάποιοι άλλοι ωστόσο αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν ο Μιχελάκης ως εκπρόσωπος Τύπου να κάνει τη.... διαφορά στην επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ. Αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να εκπροσωπήσει το κόμμα ο άνθρωπος που στήριξε στις τελευταίες εκλογές της ΕΣΗΕΑ, την παράταξη του «προεδρικού – καθαρού» ΠαΣοΚ του Δ. Κουμπιά ενώ κατόπιν άλλαξε ρότα καθώς πηγαίνοντας στον Ελεύθερο Τύπο έγινε υπέρμαχος της πολιτικής Σαμαρά.
Στους σκεπτικιστές κάποιοι απαντούν ότι πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στον Σαμαρά. Αλλωστε όπως λένε ο πρόεδρος του κόμματος έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να δει πολύ μπροστά. «Μην ξεχνάτε ότι από το πουθενά έγινε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και ίσως αύριο να είναι και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας» επισημαίνουν χαρακτηριστικά...
Επίσης κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τη συμβολή του πρώην διευθυντή του Εθνους του γνωστού «τουρκοφάφου» Γιώργου Χαρβαλιά που παραμένει σταθερός στο επικοινωνιακό επιτελείο του Σαμαρά σε ρόλο συμβούλου. Είναι γνωστό ότι ο Χαρβαλιάς είχε αρνηθεί ευγενικά εδώ και καιρό στο Σαμαρά τη θέση του εκπροσώπου της ΝΔ.

Υ.Γ. Ανοιχτό παραμένει το θέμα ποιός θα αναλάβει τη διεύθυνση του Ελεύθερου Τύπου μετά την αποχώρηση του Γιάννη Μιχελάκη που ομολογουμένως τα πήγαινε καλά στην εφημερίδα των Μπενέκου - Σκαναβή.

Υ.Γ.1 Ο Σαμαράς πρέπει να φοβάται πολύ την πρόεδρο της ΔΗΣΥ. Αλλιώς δεν εξηγείται η αξιοποίηση, στη νέα «σκιώδη κυβέρνηση» της ΝΔ, ανθρώπων της Ντόρας Μπακογιάννη.