ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

H προανακριτική και οι gentlemen του ΠΑΣΟΚ

Ομόφωνα τα κόμματα που μετέχουν στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση του Βατοπεδίου αποφάσισαν να καλέσουν τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Από την επιτροπή έχει αποχωρήσει η ΝΔ.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συνέταξαν επιστολή προς τον πρώην Πρωθυπουργό στην οποία αναφέρουν. "Θα ήταν χρήσιμο να συμβάλεται και με την δική σας μαρτυρία στην διερεύνηση αυτής της υπόθεσης. Προς τούτο είμαστε στην διάθεση σας να προσδιορίσουμε από κοινού τον προσφορότερο τρόπο για την συμβολή αυτή".

Με το περιεχόμενο της επιστολής διαφώνησαν ΛΑΟΣ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Τα τρία κόμματα υποστήριξαν ότι έπρεπε να υπάρξει μια τυπική απλή κλήτευση. Ως πρώην Πρωθυπουργός αξίζει τον... προσήκοντα σεβασμό ήταν η απάντηση των μελών της προανακριτικής του ΠΑΣΟΚ

Το αίτημα που είχε θέσει το ΛΑΟΣ έγινε δεκτό αρχικά από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και στην συνέχεια ακολούθησαν και τα μέλη των κομμάτων της αριστεράς. Μετά από αυτή την εξέλιξη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση του Κώστα Καραμανλή για το αν θα δώσει το παρών στην προανακριτική ή απλώς θα στείλει υπόμνημα όπως του δίνει το δικαίωμα ο κανονισμός της βουλής.

πηγή real.gr