ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

«Ο Στάθης δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ τη Μάνια…»



Δηλητηριώδη βέλη σε κάθε ευκαιρία από τον Στάθη Τσαγκαρουσιάνο κατά της Μάνιας Τεγοπούλου.
Πρώτα μας πληροφορεί ότι η LiFO κόβει τις «ξεφτιλισμένες ροζ αγγελίες της Mediatel», επισημαίνοντας ότι είναι συμφερόντων Τεγόπουλου, γιατί λέει προσβάλουν την αισθητική του (σε αυτό δεν έχει καθόλου άδικο).
Κατόπιν και με κάθε ευκαιρία οικτίρει την Ελευθεροτυπία που «χάνει φύλλα και αδυνατεί να ανακάμψει μετά το καλοκαίρι», ενώ κατηγορεί τη Μάνια και την διεύθυνση της Μίνωος ότι «είναι εξπερ στο γκρέμισμα αλλά όχι και στο χτίσιμο». Κι αυτό επειδή «στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας αντικαταστάθηκε ο Χρήστος Μιχαηλίδης από τρεις αδιάφορες φωτογραφίες» κλπ κλπ κλπ.
Όλα τα παραπάνω βεβαίως ουδεμία σχέση έχουν με το αυγουστιάτικο χουνέρι που έκανε η Μάνια στον Τσαγκαρουσιάνο «κλέβοντάς» του τα καλύτερα στελέχη για να τα αξιοποιήσει στο δικό της free press.
Φαίνεται πως επιβεβαιώνεται αυτό που... είχαν γράψει τότε οι zoornalistas και που ακουγόταν στα γραφεία και στους διαδρόμους της οδού Βουλής οτι δηλαδή«ο Στάθης δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ τη Μάνια...».