ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Θέμα 98.9: Επίσημα το διαζύγιο – «Σύντομα στον αέρα από άλλη συχνότητα»

Και επίσημα το διαζύγιο της ομάδας του Πρώτου Θέματος με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά σχετικά με τη συνεργασία τους στα ερτζιανά. Εκτός από το διαζύγιο επιβεβαιώνονται και οι πληροφορίες για επαφές των επικεφαλής της εφημερίδας του Αμαρουσίου με διάφορους επιχειρηματίες του χώρου, εφοπλιστές κ.α. για την εξεύρεση νέας ραδιοφωνικής στέγης. Στις σελίδες των media της εφημερίδας και υπό τον τίτλο «Το Θέμα στον αέρα σύντομα από άλλη συχνότητα» αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Σε συναινετικό διαζύγιο οδηγήθηκαν οι δύο πλευρές που συνιστούσαν το ραδιόφωνο του Θέμα 98,9 ύστερα από την κοινή διαπίστωση της διαφορετικής αντίληψης τόσο στον προσανατολισμό όσο και στο πρόγραμμα του σταθμού. Η φιλόδοξη ραδιοφωνική προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο στα ερτζιανά από την ομάδα του «ΘΕΜΑτος» και του Alpha Radio ολοκλήρωσε ειρηνικά την πτήση της έχοντας στο ενεργητικό της μόνο θετικές αναμνήσεις. Ενα κοινό όραμα των εργαζομένων του «ΘΕΜΑτος» και των ανθρώπων του Alpha Radio που κατάφεραν σε έναν χρόνο να ταρακουνήσουν τα λιμνάζοντα νερά των ερτζιανών και να αφήσουν το στίγμα τους στις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις. Σύντομα πάντως το... «ΘΕΜΑ» θα κάνει μια νέα αρχή στα ερτζιανά.»