ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόκληση στην ΕΡΤ με τη μεικτή παραγωγή Νταούλη και Στάη

Aπό το καθημερινό -πλέον- ηλεκτρονικό Μέχρι Κεραίας της Ντέπυς Γκολεμά:

@ Μεικτή παραγωγή, θα είναι τελικά η εκπομπή της Έλλης Στάη στην ΕΡΤ. Μόνο η γνωστή δημοσιογράφος και ο σκηνοθέτης Γιώργος Νταούλης που την ανέλαβε θα πληρώνονται ξεχωριστά και εκτός του πλαφόν της ΕΡΤ. Όλοι οι άλλοι θα υπάγονται εντός ΕΡΤ. Πάντως μεικτή παραγωγή για 2 άτομα πρώτη φορά βλέπω… @ Αφού λένε στην ΕΡΤ ότι μέχρι και τις…ειδήσεις είχαν σκεφτεί να κάνουν μεικτή παραγωγή για να πληρώνεται ξεχωριστά η Μαρία Χουκλη. Αλλά αυτά δεν γίνονται….

Αν αυτό δεν είναι σκάνδαλο ολκής για το οποίο η νέα διοίκηση, αλλά και ο υπουργος που διατυμπάνιζε τόσο καιρό το κόψιμο των σκανδαλωδών παραγωγών και τη μείωση του κόστους τότε τι είναι;

Να θυμίσουμε ότι για τον Γ. Νταούλη είχε προκληθεί μέγα θέμα πέρσι αφού είχε βρεθεί στις λίστες των υψηλότατα αμειβομένων ειδικών συνεργατών στην ΕΡΤ, ενώ είχε εκδιώξει συνάδελφο του για να πάρει τη θέση της στην πρωϊνή εκπομπή με αποτέλεσμα να φτάσουν στα δικαστήρια.

Όσο για τη μικτή παραγωγή της Έλλης Στάη, είναι πολύ... βολική, γιατί εκτός από το αστείο χρηματικό πλαφόν (αλήθεια πότε ξεχάστηκε εκείνο το “τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα”) ξεπερνιέται και ο σκόπελος της αποκλειστικότητας που θέτει η νέα διοίκηση της ΕΡΤ για τους πληβείους παρουσιαστές.

Τελικά το νόμιμο είναι και ηθικό;

αναδημοσίευση από mediablog