ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Me Scorpions και Πρωτοψάλτη αντεπιτίθεται ο Χατζηνικολάου!













«Αυτή και την άλλη Κυριακή θα τους πάρω τα σώβρακα». Αυτό λέει ο Νίκος Χατζηνικολάου στους φίλους και συνεργάτες που τον παίρνουν τηλέφωνο για να του ευχηθούν περαστικά. Το cd με τους Scorpions αυτή την Κυριακή και τα ακυκλοφόρητα της Πρωτοψάλτη έχουν γεμίσει αισιοδοξία το αφεντικό της Real News που ήταν στα κάτω του μετά και την τελευταία κυκλοφοριακή βουτιά. Αναλυτικά:
Για αυτή την Κυριακή η εφημερίδα έχει εξασφαλίσει «σε παγκόσμια αποκλειστικότητα» το... νέο cd των Scorpions με το οποίο το θρυλικό συγκρότημα αποχαιρετά τα εκατομμύρια οπαδών του σε όλο τον Κόσμο.
Επίσης μαζί με την εφημερίδα και 4,25 ευρώ μπορεί κάποιος να πάρει ένα κουπόνι με κωδικό για να κατεβάσει δωρεάν το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου «Προσωπικά Δεδομένα». Στην σακούλα μπορεί να βρεί επίσης και το περιοδικό Taste & style.
Για την άλλη Κυριακή η Real News έχει εξασφαλίσει για τους αναγνώστες της ένα cd «με 12 ολοκαίνουργια τραγούδια» από την Αλκηστι Πρωτοψάλτη.