ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΡΙΞΕ
ΣΤΟ ΦΑΪ ΜΕ
ΤΟΥΣ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ



ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος έγινε αντικείμενο αντιπαράθεσης και αρνητικών σχολίων στη μπλογκόσφαιρα και όχι μόνο. Όπως αντικείμενο αρνητικών σχολίων έγινε και... το γεύμα του Σαμαρά με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο «17» με την αντίστοιχη φωτογραφία.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ κατηγόρησαν το Σαμαρά ότι «συντρώγει με τους διαπλεκόμενους των ΜΜΕ» και έκαναν λόγο για «απόλυτο διαπλεκόμενο ξεγύμνωμα του προέδρου της ΝΔ»...

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ το γνωστό «σαμαρικό» blog antinews που έγραψε: «Κάποιοι, εκ του μη όντος, προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα, εκεί που δεν υπάρχουν! Πήγε, λοιπόν, ο Σαμαράς στο ΒΗΜΑ. Ε, και λοιπόν; Καλά έκανε και πήγε! Θα πρότεινα μάλιστα να πάει και στις άλλες εφημερίδες! Κατά τη γνώμη μου άργησε κιόλας!»

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (κάντε κλικ) εικονίζονται από αριστερά ο αρχισυντάκτης πολιτικού Βασίλης Χιώτης, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος (που κανόνισε και τη συνάντηση) ο διευθυντής του Βήματος Παντελής Καψής, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης και ο αρθρογράφος Γιάννης Πρετεντέρης. Δεξιά γυρισμένος είναι ο αναπληρωτής διευθυντής Αντώνης Καρακούσης.

ΤΟ ΒΗΜΑ χαρακτήρισε την όλη ιστορία ως «γεύμα εργασίας». Οι επιτελείς της εφημερίδας παρέλειψαν όμως να μας πουν τι έφαγαν και πάνω σε τι εργάστηκαν με τον αρχηγό της ΝΔ. Επειδή αυτές τις κινήσεις τις συνηθίζει ο Ψυχάρης, σημασία έχει η σημειολογία του πράγματος, καθώς το αφεντικό του ΔΟΛ δεν αφήνει τίποτε στην τύχη.