ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Τα τρία λάθη του Αναστασιάδη και το έντυπο blog του Τριανταφυλλόπουλου











Με τα τρία λάθη του Αναστασιάδη - και μόνο με 3 ευρώ - κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η VETO. Εκτός από αυτό η εφημερίδα του Τριανταφυλλόπουλου όπως χαρακτηριστικά προαναγγέλλει μέσω... του zougla.gr θα έχει ένα ολόκληρο δισέλιδο,για τους χρήστες του Internet και τον κόσμο της μπλογκόσφαιρας.

Όπως γράφει στο zougla.gr «ο κόσμος του Διαδικτύου, εκτός από αξιέπαινες παρουσίες, διαθέτει και έναν δημοσιογραφικό υπόκοσμο, τον οποίο η εφημερίδα μαζί με ό,τι κρύβεται από πίσω του έχει αποφασίσει να ξεμπροστιάσει. Προστάτες και προστατευόμενους, οι οποίοι πίσω από το διαδικτυακό ευεργέτημα της ανωνυμίας στήνουν επικερδείς επιχειρήσεις μαύρης διαφήμισης προϊόντων και δυσφήμησης ανυποψίαστων ανθρώπων».

Αφού στέλνει τα μηνύματα εκεί που θέλει, συνεχίζει για να τα έχει καλά με τους υπόλοιπους του διαδικτύου:
«Από την άλλη πλευρά, θεωρείται επιβεβλημένη -για να μην πούμε αναγκαία- η ανάδειξη, η προβολή και η ενθάρρυνση μέσα από τον Τύπο όλων εκείνων των χρηστών, οι οποίοι, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά τους, με ίδια μέσα, αποτελούν μικρές «οάσεις» στον χαοτικό κόσμο της πληροφορίας».

Ετσι λοιπόν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και o Χρήστος Μουλίνος αποφάσισαν
«τη δημιουργία ενός interactive δισέλιδου αρχικά, στο οποίο, πέραν των χρήσιμων πληροφοριών και του ρεπορτάζ, οι διαδικτυακοί γνωστοί άγνωστοι θα μπορούν να παρεμβαίνουν, να δημιουργούν και να διαφημίζουν την έμπνευσή τους, το δημιούργημα, τη δουλειά τους, χωρίς παρεμβάσεις και λογοκρισία».

Το διευθυντικό δίδυμο θέλει, όπως λέει, να δημιουργήσει έτσι «ένα έντυπο μπλογκ, το οποίο θα στηρίζεται στη λογική της ελεύθερης, της αξιοπρεπούς και κυρίως της δημιουργικής επικοινωνίας και ενημέρωσης με όλον αυτόν τον δημιουργικό κόσμο».

Ιδωμεν…