ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ο έμπειρος Παπαδρόσος και το μειράκιον Σρόιτερ




«Ο ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΓΙΝΕΤΑΙ
ΟΛΟ ΚΑΙ
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ»



Όπως ακριβώς το είχαμε γράψει πριν από δύο εβδομάδες (στις 23 Φεβρουαριου). Όταν όλοι οι άλλοι ασχολιόντουσαν με την αλλαγή σκηνικών στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA εμείς είχαμε εστιάσει στο γεγονός ότι ο.... Αντώνης Σρόιτερ ανανέωνε το συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι. Ετσι τώρα ξέρουμε - σύμφωνα και με ανακοίνωση του σταθμού ότι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ανανέωσε το συμβόλαιό του με το κανάλι της Κάντζας για άλλα δύο χρόνια. Ο Σρόιτερ δήλωσε ικανοποιημένος για την ανανέωση του συμβολαίου του και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη στήριξη(;) που του παρείχε ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, Βασίλης Παπαδρόσος..
Ο Παπαδρόσος από την πλευρά του έκανε δηλώσεις που θα μπορούσαν να παρεξηγηθούν από τους κακόπιστους. Δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Αντώνη που καθημερινά γίνεται όλο και καλύτερος δημοσιογράφος και παρουσιαστής….