ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ποιος ρεπόρτερ – ερευνητής ψάχνει για το κομμένο αυτί;

-ΒΑΓΙΑΝΝΗ: ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟ

-ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

«Είναι εξευτελιστικό για μένα να παρουσιάζομαι στα κανάλια εξ αιτίας του ότι μου δάγκωσε και μου μάσησε το αυτί ο Χρήστος Ψωμόπουλος». Αυτά είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου «Κους κους» ο πανελίστας Στέφανος Κωνσταντινίδης για την επίθεση που δέχτηκε από τον πρώην της Τζούλιας Αλεξανδράτου.
Υπήρξαν δηλώσεις συμπαράστασης και γκαλοπ στους δρόμους όπου όλοι καταδίκασαν το δάγκωμα του αυτιού. Ο Κωνσταντινίδης είπε ότι θα κάνει και... πλαστική καθώς εμφανίζεται στην τηλεόραση και δεν μπορεί να βγαίνει με μισό αυτί στις κάμερες.
« Είμαι καλά, όλα τώρα είναι καλά» είπε και ευχαρίστησε μέσω της εκπομπής τον ρεπόρτερ - ερευνητή Φρίξο Δρακοντίδη που τον βοήθησε με το πλήρες ρεπορτάζ που είχε στο ΘΕΜΑ 989 για το δάγκωμα.
Με την Καραβάτου συνδέθηκε ζωντανά και η Ρίκα Βαγιάννη που είπε ότι σοκαρίστηκε και έκανε λόγο για κανιβαλισμό (στην κυριολεξία).
Στην εκπομπή «Κους κους» βγήκε και η βουλευτής της ΝΔ Ελενα Ράπτη (ψηφίστηκε ως η ομορφότερη της Βουλής) που με δηλώσεις της καταδίκασε κι αυτή απερίφραστα το δάγκωμα του αυτιού.
Τυχερέ Κωνσταντινίδη, όλη η Ελλάδα συμπάσχει μαζί σου!

Γ. ΚΑΟΥΡ.