ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Η γκαντεμιά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και η απώλεια της Γεωργίας

Τελικά η παραίτηση και το φευγιό απο την εφημερίδα Πρώτο Θέμα δημιούργησε πολλά προβλήματα σε όλους. Εχουμε και λέμε:

1ον Η εφημερίδα των δημοσιογράφων πέρασε στα χέρια του Μπόμπολα. Αυτό είναι κάτι που δεν θα συγχωρέσει ποτέ ο Θέμος στον Μάκη.


2ον Τον τελευταίο καιρό η εκπομπή του Μάκη, δεν είναι ούτε τόσο δυνατή όσο παλαιότερα, ούτε τόσο αποκαλυπτική όσο νομίζει εκείνος.


3ον Η αλήθεια είναι πως το troktiko έχει κάνει πραγματικά χοντρή ζημιά στο προφίλ του, κάτι που δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος.

4ον Ο άλλοτε συνεργάτης του Σ. Γκιόλιας έγινε διευθυντής στο ΘΕΜΑ FM. Μόνο και μόνο που δουλεύει με τον Θέμο είναι κάτι που δημιουργεί αναφυλαξία στο Μάκη.


5ον Η εφημερίδα Veto σε αντίθεση με την ηλεκτρονική Ζούγκλα, παρά τις υψηλές προσδοκίες της πάτωσε. Αυτό έδειξε και στην πράξη πως το Θέμα ήταν ο Θέμος και όχι ο Μάκης.


6ον Ο Λάλας έγινε Λούης. Τον πρόδωσε, παρότι όταν έβγαιναν στα εστιατόρια, ο χοντρός εκτός απο το στομάχι του γέμιζε και τον Μάκη με κολακείες.


7ον Και το πιο σημαντικό: Πολλοί στο Πρώτο Θέμα αναπολούν το καιρό που η δημοσιογράφος Γεωργία Ευσταθίου (και η μόνη που ακολούθησε τον Μάκη) δούλευε εκεί. Όπως και να το κάνεις η Γεωργία τους έφτιαχνε τη μέρα!


Από mediaxwri.blogspot.com