ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Τα συζήτησε με τον Κασσελάκη η Έλενα Ακρίτα


Δεν θα πάει στις Σπέτσες για το... τριήμερο του ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής Επικρατείας και αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Έλενα Ακρίτα. Αυτό δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 μιλώντας στον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο.
Όσον αφορά την αντίδρασή της για το e-mail της Θεοδώρας Τζάκρη, η Έλενα Ακρίτα τόνισε ότι «εστάλη ένα e-mail το οποίο είχε παραλήπτες τους βουλευτές και τα κομματικά στελέχη. Εγώ σε αυτό το e-mail απάντησα. Εγώ δεν το διέρρευσα πουθενά. Κάποιος άλλος διέρρευσε την απάντησή μου. Θεωρώ ότι κάποιος το έκανε αυτό, δεν εικάζω τίποτα».
Υπογράμμισε ότι συζήτησε τη διαφωνία της με τον Στέφανο Κασσελάκη και υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ανοιχτός στον διάλογο.
«Από εκεί και πέρα έχω μια άλλη άποψη, συζητήσαμε με τον πρόεδρο, βρεθήκαμε στη Βουλή, ήπιαμε καφέ, κουβεντιάσαμε και του είπα τη δική μου άποψη. Όποιος έχει καταλάβει ότι εμείς είμαστε στη Σιβηρία και σπάμε πέτρες υπό Σταλινικό καθεστώς κάνει μεγάλο λάθος. Ο Κασσελάκης έχει ανοιχτά αυτιά, είναι ανοιχτός στον διάλογο, ανοιχτός στην αντίθεση άποψη. Όλοι μας έχουμε αντίθετες απόψεις εκεί. Δεν υπάρχει «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» για κανέναν από εμάς. Ούτε στην εξορία θα μας στείλουνε ούτε πουθενά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Δεν νομίζω ότι θα μπει κομματική πειθαρχία, η κ. Αυγέρη αργότερα είπε ότι όχι δεν θα μπει. Ίσως είναι κάποια παρανόηση» είπε η Έλενα Ακρίτα και όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής Σεραφείμ Κοτρώτσος την ρώτησε ποια δήλωση να λάβει υπόψη του απάντησε «να ακούσετε την εκπρόσωπο τύπου που μίλησε την επόμενη μέρα».
Ωστόσο, η Έλενα Ακρίτα υπογράμμισε καταληκτικά ότι τη δουλειά που ζητήθηκε από τους βουλευτές θα την παραδώσει.