ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Ποπ κορν


Στις 7 Νοεμβρίου 2012 ο Βαγγέλης Μαρινάκης έλεγε: «Τόσο εγώ όσο και ο Ολυμπιακός δεχόμαστε επίθεση από “σκουπίδια”, όπως είναι ο Αλαφούζος, το κανάλι του ΣΚΑΪ, αλλά και ο Κούγιας».
Λίγες μέρες αργότερα ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στην εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη: «Από τη στιγμή που ο Μαρινάκης πήρε τις μετοχές του Κόκκαλη, στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει χούντα».
Τον Δεκέμβριο του 2023 ο Κούγιας αναλαμβάνει νομικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δηλώνοντας: «Θέλω να υλοποιήσω το σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη να “ξεβρομίσει” το ελληνικό ποδόσφαιρο απ’ αυτή την εγκληματική οργάνωση που από το 1996 έχει καταστρέψει την κορυφαία κοινωνική εκδήλωση στον κόσμο».
Στην προχθεσινή του «αγόρευση» ο Κούγιας μίλησε πάλι για εγκληματική οργάνωση την οποία διευθύνει ο Μελισσανίδης, ζήτησε από τον πρωθυπουργό να διακόψει το πρωτάθλημα και κατονόμασε τον Γρηγόρη Δημητριάδη ως πολιτικό προϊστάμενο του «βρόμικου κυκλώματος».
Ποιος Λάνθιμος και ποιο Νέτφλιξ;