ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

«Δεν πάω στο Harvard να διδάξω...» - Παραιτήθηκε από τον δήμο Αθηναίων η Αλεξία Εβερτ


Την παραίτησή της από το δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής η Αλεξία Έβερτ. Η σύμβουλος της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη, σε σχετική της ανάρτηση, δεν αναφέρει τους λόγους της απόφασή της.
Η Αλεξία Έβερτ γράφει χαρακτηριστικά πως... «δεν πάω στο Harvard να διδάξω», αλλά θα αφοσιωθώ στην οικογένειά μου.
Στο δημοτικό συμβούλιο, ως πρώτος επιλαχών, θα την αντικαταστήσει, ο Ελευθέριος Σκιαδάς.
Στην προηγούμενη αυτοδιοικητική θητεία της είχε απασχολήσει την επικαιρότητα όταν αποκάλεσε «κατσαρίδες και τρωκτικά» τους διαδηλωτές του ΚΚΕ που τίμησαν την 47η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 2020. Επειτα από αυτήν την ανάρτηση, και τον σάλο που ακολούθησε, παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Τον Σεπτέμβριο του 2022 είχε εξαπολύσει επίθεση στον Παύλο Γερουλάνο, σε ανύποπτο χρόνο, επειδή ο δεύτερος καταψήφισε έναν απολογισμό.  «Ο κύριος Γερουλάνος να πάει σπίτι του και στην περιουσία του. Μας έχει κουράσει ο κ. Γερουλάνος, έχει αποτύχει, ας πάει σπίτι του πια, βαρεθήκαμε» είχε πει η Αλεξία Εβερτ στην τότε συνεδριαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων.