ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Αντάρτικο από... Πορτοσάλτε: «Άδικη η διαγραφή προστίμων για τον κορωνοϊό – Να επιστρέψουν τα λεφτά σε όσους πλήρωσαν»


«Αντάρτικο» από τον δημοσιογράφο Αρη Πορτοσάλτε που πήρε θέση απέναντι στην εξαγγελία του νέου υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη καθώς και της αναπληρώτριας του Ειρήνης Αγαπηδάκη περί διαγραφής του προστίμου σε όσους ηλικιωμένους δεν είχαν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
Όπως ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «για να θεωρείται σοβαρό ένα κράτος πρέπει όταν επιβάλλει ένα πρόστιμο αυτό να εισπράττεται».
«Εάν η κυβέρνηση έκανε λάθος τότε που το επέβαλε τοτε πρέπει να το παραδεχτεί, να επί έκανα λάθος και δεν πρόκειται να το επαναλάβω. Αλλά το πρόστιμο είναι πρόστιμο».
Μάλιστα πρότεινε να «επιστραφούν τα χρήματα και σε όσους πλήρωσαν το πρόστιμο, εαν επιμείνουν στην εξαγγελία τους οι υπουργοί. Σε αντίθετη περίπτωση όσοι πλήρωσαν θα θεωρουν τον εαυτό τους κορόιδο».
Υπενθυμίζεται ότι ο Γεωργιάδης ανακοίνωσε χθες, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου, ότι «θα κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση για την κατάργηση του προστίμου σε όσους άνω των 60 δεν είχαν εμβολιαστεί».
«Τα πρόστιμα» είπε ο υπουργός «ήταν τη συγκεκριμένη στιγμή ύστατο μέτρο και πλέον δεν είμαστε σε αυτή τη φάση».