ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Αήθης επίθεση Γεωργιάδη στον Δούκα - «Οι Αθηναίοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ»


Αήθης επίθεση στον Χάρη Δούκα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Αθηναίων, για την κοπή δεκάδων δέντρων στα Εξάρχεια.Ο υπουργός της ΝΔ μάλλον δεν έχει χωνέψει ότι ο δήμος Αθηναίων έχει αλλάξει πλέον χέρια, και χαρακτηρίζει «φαιδρή» την ανάρτηση του Χάρη Δούκα και να συμπληρώνει με θράσος ότι «δεν είναι μακριά η εποχή που οι Αθηναίοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ για την επιλογή τους».
«Ο Χάρης Δούκας έκανε αυτή την φαιδρή ανάρτηση σήμερα….πιστεύω ότι δεν είναι μακριά η εποχή που οι Αθηναίοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ για την επιλογή τους και εύχομαι να βγω ψεύτης…πάντως το Μετρό πρέπει να ολοκληρωθεί θα είναι κρίμα να το σταματήσει ο νέος Δήμαρχος» έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Χ (πρώην Twitter), μην μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του για την παρέμβαση του Χάρη Δούκα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Δούκας νωρίτερα είχε παρέμβει αναφορικά με την ένταση που σημειώθηκε την Δευτέρα στην πλατεία Εξαρχείων, όπου συνεργεία της Αττικό Μετρό με την κάλυψη των ΜΑΤ άρχισαν την κοπή δέντρων παρά τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, έκανε λόγο για άλλο ένα τετελεσμένο της απερχόμενης δημοτικής αρχής, με τον ίδιο να γράφει:
 «Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Κανένα χαμένο δέντρο και διαβούλευση ακόμα και τώρα, την ύστατη στιγμή. Δεν είναι δυνατόν ένα περιβαλλοντικό και φιλολαϊκό έργο όπως το Μετρό να αποτελεί αντικείμενο οξυμένης αντιπαράθεσης. Καλούμε την ανάδοχη εταιρεία να σταματήσει αμέσως τις εργασίες κοπής και να παρουσιάσει το ολοκληρωμένο σχέδιο για τις μεταφυτεύσεις των δέντρων και τη βιωσιμότητά τους. Κάθε δέντρο που κόβεται αφαιρεί ανάσες ζωής. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από κάθε κατασκευή όσο σημαντική και αν είναι αυτή».