ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

O Κασσελάκης σηκώνει το γάντι: Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος – Θα προχωρήσουμε, να μη μας υποτιμούν


«Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επεσήμανε ότι ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει, υπογραμμίζοντας ότι «χάσαμε 600.000 πολίτες στην κάλπη και αυτόν τον κόσμο πρέπει να τον κερδίσουμε».
Συγκεκριμένα μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί αποχώρησης της «Ομπρέλας» με κείμενο που αναμένεται και στο οποίο θα ασκείται δριμεία κριτική προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ προαναγγέλλεται και νέο εγχείρημα, «για μια Αριστερά σύγχρονη, με κριτική σκέψη, βαθιά δημοκρατική, οικολογική, φεμινιστική, κινηματική, αντιρατσιστική», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε, με τηλεφωνική παρέμβασή του σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5».
«Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα προχωρήσουμε. Να μην μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
«Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του», τόνισε ο κ. Κασσελάκης και υποστήριξε ότι «ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει», υπογραμμίζοντας ότι «χάσαμε 600.000 πολίτες στην κάλπη και αυτόν τον κόσμο πρέπει να τον κερδίσουμε». Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και «είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν», σημείωσε ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.
Παράλληλα, επεσήμανε το έργο που έχει κάνει η ευρωομάδα του κόμματος και ανέφερε ότι θα παρουσιαστεί εν όψει των ευρωεκλογών πρόγραμμα με συγκεκριμένα μέτρα και έμπρακτες πολιτικές.