ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Ολα είναι λάθος σε αυτή την εφημερίδα


Ολα είναι λάθος σε αυτή την εφημερίδα. Τίποτα δεν είναι κανονικό, τίποτα δεν είναι φυσιολογικό στην 11χρονη διαδρομή της. Βάσει των ρεαλιστικών εκτιμήσεων της «αγοράς», κατά την εκκίνησή της, το 2012, δεν είχε παρά ελάχιστο προσδόκιμο επιβιώσεως. 
Το φυσιολογικό θα ήταν να έχει ήδη κλείσει. Ή να έχει ακολουθήσει τη μοίρα του καταρρέοντος εν μέσω μνημονίων Τύπου, μέρος του οποίου επιβίωσε, σε όποιον βαθμό επιβίωσε, αλλάζοντας χέρια και αφεντικά. 
Αν συγκρίνει κανείς το μιντιακό τοπίο του 2012 με το σημερινό, θα καταλάβει ότι στις τεράστιες αλλαγές που έχουν συντελεστεί αυτά τα 11 χρόνια –με 4 «παλαιούς» και 3 «νέους» μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους να μονοπωλούν την ενημέρωση και πολλούς «μικρούς» να διαγκωνίζονται για ένα μερίδιο στην αγορά ή μια καλή τιμή εξαγοράς– το μόνο παράταιρο είναι «Η Εφημερίδα των Συντακτών».
 Μια εφημερίδα και μια ιστοσελίδα που ανήκουν στους συνεταιριστές δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς που την ίδρυσαν το 2012 ή την πλαισίωσαν σε δεύτερο χρόνο. -περισσότερα ΕΔΩ