ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Η καλύτερη «μπίζνα» του Κασσελάκη


Αφήστε τις δημοσκοπήσεις στην άκρη και αναρωτηθείτε αν ο Κασσελάκης θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός. Εχουμε δει τα πάντα, γιατί να μη βρεθούμε και μπροστά σε αυτό; Θεωρητικά, αυτή τη στιγμή, οι λίγες πιθανότητες πνίγονται μέσα στα χάχανα. Είναι πιο πιθανό να φύγει με την καθημερινή πτήση για Newark, παρά να μπει στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος. 
Η λογική λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ένα κόμμα αλληλοσπαρασσόμενων φατριών, χωρίς βαθιά ερείσματα στην κοινωνία, που θα υπομένει τη βάσανο της διαρκούς συρρίκνωσης. Αλλωστε και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η δημοφιλία του προέδρου σβήνει. Είναι άλλο οι μετρήσεις τηλεθέασης και άλλο οι δημοσκοπήσεις.
Αν μου ζητήσετε να βάλω τα λεφτά μου σε στοίχημα, θα έλεγα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα φύγει και θα είναι νύχτα. Θα αράξει στα Χάμπτονς και ο προσωπικός του απολογισμός θα έχει την πικρή επίγευσητης αποτυχίας. Κρίμα, γιατί όπως θα του πει και ο Τάιλερ, το φθινόπωρο του 2023 πέτυχε αυτό που δεν τόλμησε να φανταστεί κανείς. Αυτό θα ήταν το προσωπικό μου ποντάρισμα. Αλλά οι στοιχηματικές ζουν από όλους εμάς που πηγαίνουμε στον κουβά. 

- απόσπασμα από κείμενο του Κώστα Γιαννακίδη στο protagon (ολόκληρο ΕΔΩ)