ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Αυγέρη κατά Λακόπουλου: «Μαθήματα κακής δημοσιογραφίας»!


Ως «Μαθήματα κακής δημοσιογραφίας» και «ακατάσχετο αναμάσημα στερεοτύπων» χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, το άρθρο του Γιώργου Λακόπουλου στο ieidiseis που αναφερόταν στη γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη.
Σε ανάρτησή της η Αυγέρη αναφέρει: 
«Μαθήματα κακής δημοσιογραφίας
Ο διάχυτος κοινωνικός ρατσισμός, ο εξόφθαλμος σεξισμός, η χυδαία στοχοποίηση και η εμμονή σε προσωπικές επιθέσεις- προς άγραν δημοσιότητας- που καμώνονται το δημοσιογραφικό λόγο και την πολιτική ανάλυση, δεν είναι τίποτα περισσότερο από θλιβερό παραλήρημα. Ένα ακατάσχετο αναμάσημα στερεοτύπων και μια κραυγή υπαρξιακής υπενθύμισης, που δεν αντέχει ούτε στην ρήση «α, αυτός τα λέει; Δεν έχει σημασία».


Στο επίμαχο άρθρο ο Γιώργος Λακόπουλος στρέφει τα βέλη του εναντίον της Γραμματέως της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ: «Τον Νοέμβριο του 2013, δείχνοντας ότι δεν είναι η "χαζή ξανθιά" της παρέας, επιδίωξε τη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ» έγραψε μεταξύ άλλων.
 "Πρώτη και καλύτερη στην υποστήριξη του Κασσελάκη, έπιασε το τζόκερ: από τις χαμηλές πτήσεις επί Τσίπρα, μετακόμισε στο κομματικό ρετιρέ. Από τη "γλαστροειδή" αντιμετώπισή της, από την παλιά φρουρά του ΣΥΡΙΖΑ, πρώτη μούρη στο Καβούρι: γραμματέας της Κ.Ο. Μεγαλεία" συνεχίζει το κείμενο. 
 Το άρθρο του Γιώργου Λακόπουλου καταλήγει ως εξής: Τον θέλει ανελέητο. Είναι ο ήρωάς της και πέφτει στη φωτιά για χάρη του: «Ξεπερνά την υπομονή του Ιώβ στην κοιλιά του κήτους». Μπορεί να μην παίζει στα δάκτυλα τις μορφές της Παλαιάς Διαθήκης, αλλά το ψεύδισμά της έχει πλέον αυτοπεποίθηση.