ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Χυδαία επίθεση Μπέου σε δημοσιογράφους: «Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή!» (video)


Σε άλλη μια επίθεση κατά δημοσιογράφους προχώρησε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ισχυριζόμενος ότι προβάλλουν τα κακώς κείμενα της πόλης, όπως η διακοπή νερού σε πολλές γειτονιές του Βόλου στις 9 το βράδυ ή την σκόνη που «πνίγει» την πόλη.
«Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Κόβεται το νερό στις 10-11, σας πειράζει; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή», είπε αναφερόμενος σε γυναίκα δημοσιογράφο, που σύμφωνα με το MagnesiaNews, δεν ήταν παρούσα στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε να λέει:
«Σε μένα κάνεις κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα 2 νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το. Kοπρίτες, ξεφτίλες. Τόσα χρόνια τα παίρνατε από εργολάβους. Ο Βόλος θα κάνει εντυπωσιακές γιορτές, θα έρθει το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών, θα ξαναφέρουμε τον Βόλο εκεί που του αξίζει. Βαρέστε εμένα και όχι την πόλη».

Δείτε βίντεο μετά το 14.50:


Ο δήμαρχος Βόλου παρότρυνε τους πολίτες... «να τους φτύνουν όταν τους δουν ή ακόμη καλύτερα για να μην χαλάνε το σάλιο τους να τους πετάνε γιαούρτια και αυγά…»
«Για μένα είναι κανονικότητα να κλείνει το νερό στις 11 το βράδυ», είπε ακόμα ο Μπέος, για να προσθέσει: «Όταν έχεις 18 ώρες νερό δεν είναι πρόβλημα. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε 24ωρη παροχή νερού. Το τριήμερο δεν είχαμε διακοπές, γιατί δεν είχαμε ζημιές».