ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Ελενα Ακρίτα: Αυτό που κυριολεκτικά με αηδιάζει...


Λίγες σκέψεις παραμονή του συνεδρίου…

"Δεν με εντυπωσιάζουν οι δολοφονίες χαρακτήρων που επιχειρούνται από τα άλλα κόμματα με αποδέκτες τους υποψήφιους για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Αυτοί τη δουλίτσα τους κάνουν. Και την κάνουν καλά.
Αυτό που κυριολεκτικά με αηδιάζει (και το στάθμισα πριν χρησιμοποιήσω μια τόσο βαριά λέξη) είναι οι ομοφοβικές, σεξιστικές, σκοταδιστικές επιθέσεις που κάνουν ορισμένοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Μισόλογα, σπόντες, ειρωνικά γελάκια, χυδαιολογίες, ψεύδη ασύστολα, fake news: στηρίζουν τον δικό τους υποψήφιο αποδομώντας τους υπόλοιπους με χτυπήματα κάτω απ’ τη ζώνη".
Τα παραπάνω αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελενα Ακρίτα στη σελίδα της στο FB σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν μέσα στο κόμμα παραμονές του το Συνεδρίου του κόμματος με αντικείμενο τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας. Η Ελενα Ακρίτα το πάει και πιο πέρα αναφερόμενη σε «συντρόφους» που όσον καιρό ήταν ο Αλέξης πρόεδρος τον αποθέωναν και τώρα που έφυγε, πέσαν να τον σταυρώσουν.
«Παραμονές συνεδρίου και διάλογο θα κάνουμε κι επιχειρήματα θα αντιπαραβάλουμε και διαφωνίες θα υπάρξουν κι εντάσεις και τα πάντα. Όλα μες το παιχνίδι είναι.
Το να ξεσκίζουμε όμως τις σάρκες των άλλων υποψηφίων για να προβάλουμε τον δικό μας, είναι ποταπό. Ίνα μη τι χείρον είπω.
Δεν μάς αξίζει αυτό» καταλήγει η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα.