ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Tο ανανεωμένο ενημερωτικό πρόγραμμα στο ACTION 24 - Oλοι οι συντελεστές


Στις 28 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα το ανανεωμένο ενημερωτικό πρόγραμμα στο ACTION 24.
«Η ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ» με τους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθινού θα εξακολουθήσει να δίνει το στίγμα της καθημερινά από τις 6:00 το πρωί, μεταφέροντας όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις.
Η Ντόρα Κουτροκόη και ο Νίκος Υποφάντης, παίρνουν την σκυτάλη από τις 10:00 έως τις 13:00 το μεσημέρι και παρουσιάζουν την εκπομπή «ACTION ΤΩΡΑ», αναμεταδίδοντας τις εξελίξεις λεπτό σε πραγματικό χρόνο καθώς και όλα τα γεγονότα γύρω από την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία .
Το βραδινό TALK SHOW του ACTION 24 «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» με τους Γιώργο Πιέρο, Ελένη Καλογεροπούλου και Δημήτρη Τάκη, πιστό στο ραντεβού του κάθε βράδυ στις 22:00 με παρασκήνιο, ειδήσεις και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της πολιτικής.
Η Ιωάννα Βάσσου παρουσιάζει στο ACTION 24 το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων καθημερινά στις 13:00, μεταφέροντας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο.
Ο Βασίλης Τσεκούρας μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ACTION NEWS κάθε απόγευμα στις 19:00, μαζί με τους ρεπόρτερ, τους σχολιαστές, τους ανταποκριτές και φυσικά τους τεχνικούς του ACTION 24, βρίσκονται στα σημεία των εξελίξεων μεταδίδοντας γρήγορα και έγκυρα όλα τα γεγονότα.
Με υπογραφή «Η αλήθεια σε πρώτο πλάνο», η ανανεωμένη καμπάνια έρχεται να υπογραμμίσει την προσήλωση του ACTION 24 στην αξιόπιστη ενημέρωση.