ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Αμφίβολη η στήριξη Πατούλη μετά τα ζεϊμπέκικα στο Ζάππειο


Ο χορός του Γιώργου Πατούλη στο Ζάππειο Μέγαρο, στην εκδήλωση για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, μπορεί να του στερήσει το χρίσμα για την περιφέρεια Αττικής. Ο ίδιος, προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, υποστήριξε ότι ήταν «κακιά στιγμή» και παραδέχθηκε ότι ήταν «λάθος».
Σε αυτό συντείνει το πολιτικό ρεπορτάζ, μετά το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τον απερχόμενο περιφερειάρχη να χορεύει ζεϊμπέκικο, την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν και είχε ήδη πέντε νεκρούς.
Η ενόχληση της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ μεγάλη από την αποκάλυψη, λίγες μόλις ώρες μετά και την απομάκρυνση διά παραιτήσεως του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη, που πήγε διακοπές στην Πάτμο, ώστε όπως μετέδωσε και ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, σε ερώτηση τι θα γίνει με τις εκλογές για την περιφέρεια, πηγές του κόμματος αναφέρουν ότι «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».
Το περιστατικό αυτό είναι ακόμη ένα πλήγμα στην προσπάθεια της κυβέρνησης να διαχειριστεί επικοινωνιακά ακόμη μία μεγάλη καταστροφή, που αποδεδειγμένα δείχνει τη αποτυχία του πολυδιαφημισμένου «επιτελικού κράτους». Και ενώ το Μέγαρο Μαξίμου και η Νέα Δημοκρατία διατυμπανίζουν αριστερά και δεξιά ότι δεν θα ανεχτούν συμπεριφορές που προκαλούν τους πολίτες, βρίσκονται αντιμέτωποι διαρκώς με νέα περιστατικά.

«Ήταν μια κακιά στιγμή»

Ο περιφερειάρχης Αττικής, βγήκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπου δήλωσε τα εξής:
«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη».
Και πρόσθεσε:
«Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».