ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Αγωγή Παππά κατά Πρετεντέρη, Ελεύθερου Τύπου και tomanifesto


Τη νομική οδό κατά εφημερίδων και δημοσιογράφων παίρνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Nίκος Παππάς, επισημαίνοντας ότι δεν ανασκεύασαν συκοφαντικά και ψευδή δημοσιεύματα εναντίον του. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Νίκος Παππάς μέσω Twitter εξουσιοδότησε τους δικηγόρους του να καταθέσουν αγωγές κατά των εφημερίδων Ελεύθερος Τύπος και tomanifesto, αλλά και κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη.
Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε εκ νέου στα δημοσιεύματα που αφορούσαν δηλώσεις της γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα, ενώ πρόσθεσε πως τους δόθηκε επαρκής χρόνος να επανορθώσουν, όπως έκανε η «Απογευματινή», αλλά δεν το έκαναν.
Παράλληλα, σημειώνει ότι τα ποσά που αξιώνει μπορεί να μην είναι εξοντωτικά, αλλά είναι σημαντικά καθώς θα δοθούν σε δομές υποστήριξης αναπήρων.
Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα «Απογευματινή», πριν από μερικές ημέρες, προχώρησε σε επανόρθωση παραδεχόμενη, ουσιαστικά, ότι έγραψε ψέματα για τον Νίκο Παππά και δήθεν χρηματισμό του με βαλίτσες από τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα.